Işıklar'dan AK Parti standının kuruluş şekline tepki

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Uğur Mumcu Meydanı'nda açılan standın kuruluş şekline tepki geldi. Işıklar, kaldırım taşları delinerek kurulan stant için 'Belediye ye söylense uygun biçimde oraya monte edilirdi' dedi.

Işıklar'dan AK Parti standının kuruluş şekline tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Uğur Mumcu Meydanı’nda açılan standın kuruluş biçimine tepki gösterdi. “80 milyonun tamamı eşittir, kardeştir hiçbiri eksik değil tamdır” diyen Işıklar, kaldırım taşları delinerek kurulan stant için de “Belediye ye söylense uygun biçimde oraya monte edilirdi” dedi.

Işıklar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

İlk günden beri söylüyorum Evet diyende Hayır diyende bizim insanımız 80 milyonun tamamı eşittir kardeştir hiç biri eksik değil tamdır. Referandum propagandaları başlarken dileğim gerginlik olmasın ve Silivrinin hoşgörü ortamı zarar görmesin idi.Çarşı meydanına stand kurulabilir bu normaldir,ama onu yere çakarak o kaldırım taşlarını delmek kırmak nasıl bir duygudur gerekçesi nedir anlamış değilim,Belediye ye söylense uygun biçimde oraya monte edilirdi.Bu anlayış Silivriye yakışmıyor. Bu halkın parasıyla yapılmış kaldırımların üstüne çakılan çadıra bakıp ta kaç kişi evet diyecek..”