İYİ Parti 'Silivri' için kampanya başlattı

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ümit Beyaz ve İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Av.Ozan Ersaraç, Silivri'yi 'Zindan Markası' olmaktan kurtarmak için imza kampanyası başlattıkları belirtti.

İYİ Parti 'Silivri' için kampanya başlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Silivri ilçe başkanı Av.Ozan Ersaraç , “Silivri hepimizin derdi, hepimizin sevdası, hepimizin geleceğidir. Bu sebeple tüm hemşehrilerimizi, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, tüm siyasi partileri, kamu kurum ve kuruluşlarımızı, spor klüplerimizi destek olmaya; Silivri’yi ZİNDAN MARKASI olmaktan kurtarmak için beraberce hareket etmeye davet ediyorum” dedi.
İYİ Parti Silivri ilçe başkanı Av.Ozan Ersaraç yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Kıymetli hemşehrilerim, Silivri’miz hepimiz için çok değerli; bu kenti ve bu kentte yaşamayı seviyoruz. Silivri her dönem doğasıyla, deniziyle, balığıyla, yoğurduyla, tarım sahalarıyla bir marka haline geldi. Ancak ne yazık ki Silivri’miz son yıllarda, mevcut iktidar eliyle, bir Cezaevi ve Atık Toplama Tesisi markası halini almaya başladı. Hatta bu negatif markalaşma öyle bir hal aldı ki; cezaevinden kasıtla “Silivri soğuktur şimdi.” Cümlesi sosyal medyada muhalif paylaşımlara yorum olarak fenomen hale geldi. Silivri, eskiden olduğu gibi, kültürü ve tarihi ile bir marka olmalı. Silivri yeniden yoğurduyla, deniziyle, ormanlarıyla marka olmalı. Silivri’mizi FETÖ eliyle, Ergenekon ve Balyoz kumpasları döneminde oluşturulmuş, bir ZİNDAN MARKASI olmaktan kurtarmak istiyoruz. Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nün adının değiştirilmesi ve Silivri’nin bir ZİNDAN MARKASI olmaktan kurtarılması için kampanyamızı bugün itibariyle başlatıyoruz. İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilimiz sayın Ümit Beyaz’ın da destekleriyle TBMM ve Adalet Bakanlığı nezdinde yapacağımız girişimleri ilçemiz genelinde yürüteceğimiz bir imza kampanyası ile de destekleyeceğiz. Silivri hepimizin derdi, hepimizin sevdası, hepimizin geleceğidir.”
“Bu sebeple tüm hemşehrilerimizi, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, tüm siyasi partileri, kamu kurum ve kuruluşlarımızı, spor kulüplerimizi destek olmaya; Silivri’yi ZİNDAN MARKASI olmaktan kurtarmak için beraberce hareket etmeye davet ediyorum. Gayret bizden, tevfik Allah’tan”
Av. Ozan ERSARAÇ
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı