Karakaş, Bayanlara Teşekkür Etti

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Kadın Kolları'nın haftalık olağan toplantısına katılarak bayanlara teşekkür etti.

Karakaş, Bayanlara Teşekkür Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri Kadın Kolları’nın yönetim kurulu, haftalık olağan toplantısını teşkilatta gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve ilçe kadın kollarından sorumlu İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Müge Eker Öz de katılarak AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile değerlendirmede bulundu.

4. Olağan İlçe Kongresi’nin değerlendirildiği toplantıda konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, verdikleri destekten ötürü Kadın Kolları’na teşekkür etti. Kadın Kolları’nın ilçe yönetimine çok ciddi destek verdiğini belirten Karakaş, “Bayanlar siyasete çok ciddi bir değer ve seviye katıyor. Varlığınız bizim için çok önemli. Geride bıraktığımız hem referandumda, hem de genel seçimlerde çok başarılı çalışmalara imza attınız. 4. Olağan Kongremizde de çok ciddi destek verdiniz. Kadın Kolları Başkanımız Elif Koryürek ve kadın kollarına ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.