Karakaş: Hizmete bakılırsa biz daha Atatürkçüyüz

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Roman Derneğini ziyaret ederek sorunları dinledi.

Karakaş: Hizmete bakılırsa biz daha Atatürkçüyüz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri Silivri Roman Derneğine ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Karakaş, "yaptığımız hizmetlere bakılırsa biz onlardan daha Atatürkçüyüz" dedi.

Önceki dönemlerde Roman vatandaşların konakladığı bölgede çok zor şartlar altında yaşadıklarına dikkat çeken Karakaş, "Bir çocuğa ev yap deseniz, önüne çöp dökmez. Konutlar bölgesine çöp döküldü biliyor musunuz. 225 bin m3 çöp. Bu ne demek biliyor musunuz 22 bin 500 kamyon çöp demek. Çöp döktükleri yere gittiler daha sonra ev yaptılar. Kandırdılar bizim romanları. Yağmur, sel felaketi olduğunda il olarak ekipleri oraya yönlendiriyorduk. Akraba gibiydik 220 aile vardı.  Biz onlara değer verdik onlarda bizde size değer veriyoruz dedi.  Bu insanları aldık, çok iyi değil ama şimdi, iyi kötü bir yerde barındırıyoruz.

Siyasette rekabet ve yarış vardır. Bizden daha iyi yapacaksınız ki insanlar size oy verdiyse o oyu hak etmiş olduğunuzu siz de hissedesiniz. Bizden daha iyimi yapıyorlar? Dediğimiz zaman, şimdi belediyeye gidiyorsun horlanıyorsun dışlanıyorsun. Siyasi iradeye gidiyorsun, kullanılıyorsun. Sizin sorunlarınızın çözülmesi noktasında bu iradeyi kim ortaya koyuyor? İşte dönüp  dolaşıyor gene bizler dertleniyoruz. Neden? Çünkü sizin derdinizden anlayan bir tek biziz de ondan dolayı. Niye? Aynı horlanmayı aynı dışlanmayı bizlerde bu toplumda hissettiğimizden dolayı. Ben rahat edemem ama çocuğum rahat etsin diye uğraşırım ben. Biz hizmet ederken önce oy isteyip sonra hizmet getirmedik. Bizim için önce insan önemli. Hepinizi akraba olarak görüyorum." dedi.

Sıcak karşılama

 

 

Roman Derneği Başkanı Kamil Kalaycıoğlu ve yönetiminin çok sıcak bir şekilde karşıladığı Karakaş, Roman vatandaşların her zaman yanında olacaklarını belirterek, "Bu derneği kurarken her zaman yanınızdayız dedik. Elimizde ne imkan varsa onunla sorunlarınıza çare bulacağız.  Bu mekanlarında ayakta kalması, toplum içinde var olması gerekiyor. Bu kapı bana her zaman bana açıktır. Oy verseniz de vermeseniz de ben de içinizden biriyim. Silivri'de biz neler yaptık. Belediye tarif edilirken mobilya mağazası tarif edilirdi. Devlet Hastanesi'nde 10 tane adam yatıyordu. Şimdi Trakya'nın en güzel hastanesi. Adliye küçücük bir yerdi. Tuvaletleri bozduk oda yaptık. Şimdi devasa bir adliye binamız var. ilçemizde 17 tane okul vardı şu anda 63 tane okul var. sağlık ocaklarının sayısını ben de bilmiyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ün çok güzel bir sözü var." vatanını en çok seven ona en çok hizmet edendir"  valla biz hizmet ettik, çalıştık. Ben daha Atatürkçüyüm vatanımı sevdiğim için daha çok hizmet ettim. Yan gelip yatanlara buradan sesleniyorum. Atatürkçülüğünüzü ispatlayacaksanız Silivri'ye hizmet edin. Eğer çalışmazsan, sizi insan yerine koyup hizmet etmezsek bize de oy vermeyin. Bize inanan güvenen insanlar sayesinde biz buradayız. 2004-2009 yıllarında belediye bizdeyken bizim çalışmadığımızı iş yapmadığımızı söyleyene inanır mısınız? Doğalgaz gelmez diyorlardı. Siyasal gaz diyorlardı. Bakın Silivri'ye doğalgaz var. Gelmez diyenler bizden önce abone oldular. Ben bunları anlatmak dertlerinizi sıkıntılarınız dinlemek adına derneğinizi ziyaret ettim. Seçim döneminde burada miting de yapacağız. İnşallah ileride bir roman milletvekilinizde olur. Onunla birlikte hep beraber propagandamızı yaparız" dedi.

Gerçek Gazetesi