Karakaş'tan BJK Üniversitesi'ne Silivri teklifi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın BJK Üniversitesi için Karasu ve birkaç alternatif yer arayışı içinde olduğunu öğrenen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Orman'a üniversitenin Silivri'de kurulmasını teklif etti. Orman, geçmişten dostu Karakaş'ın teklifine sıcak baktı ve Silivri'de yer arayışlarında bulunacaklarını söyledi.

Karakaş'tan BJK Üniversitesi'ne Silivri teklifi

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, TFF İstanbul İl Başkan Vekili Yetkin Karakaş, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Naif Yıldızlar, BJK’nın Silivrili Kongre Delegesi Cem Yüceland ve İşadamı Metin Esin, Beşiktaş Spor Kulübü’nün yeni başkanı Fikret Orman’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karakaş, geçmişten dostluğu bulunan Fikret Orman’a Silivri Yoğurdu ikram etti, Orman da Karakaş’a Beşiktaş forması hediye etti.

BJK ÜNİVERSİTESİ’NE SİLİVRİ TEKLİFİ

Beşiktaş Spor Kulübü’nün yeni başkanı Fikret Orman, görüşmede projelerinden de bahsederek BJK Üniversitesi kurmayı düşündüğünü, başta Karasu olmak üzere alternatif yer arayışları içinde olduklarını söyledi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da Fikret Orman’a üniversitenin Silivri’de kurulmasını teklif etti. Silivri’de üniversite kurulmasına müsait yerler ve çok sayıda alternatif bulunduğunu belirten Karakaş, BJK Üniversitesi Silivri’de kurulursa her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Orman da Karakaş’ın teklifine olumlu yaklaşarak, Silivri’de yer arayışlarında bulunacaklarını, en kısa zamanda Silivri’ye geleceğini söyledi.