Kaynarca, Mazbatasını Aldı

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul İl Seçim Kurulu'nun seçim sonuçlarını netleştirmesinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'ndan mazbatasını aldı

Kaynarca, Mazbatasını Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 20 Haziran 2011 Pazartesi günü Silivri Ağır Ceza Reisi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Savut ve Silivri İlçe Seçim Müdürü Birgül Issı’yı makamında ziyaret etti. Kaynarca ve Karakaş, Savut ve Issıya seçim sürecindeki titiz ve adil yaklaşımları nedeniyle teşekkür etti.
KAYNARCA MAZBATASINI ALDI
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul İl Seçim Kurulu’nun seçim sonuçlarını netleştirmesinin ardından 21 Haziran 2011 Salı günü İstanbul Adalet Sarayı’ndan mazbatasını aldı. Burhan Kuzu, Bilal Macit, Erol Kaya, Abdülkadir Aksu, Metin Külünk ve Ayşenur Bahçekapılı'nın da aralarında bulunduğu AK Partili İstanbul Milletvekilleri ile birlikte mazbatasını Çağlayan'daki yeni adliye binasından alan Kaynarca, “Üstlendiğimiz sorumluluğun bilinciyle ilçemize, ilimize ve ülkemize TBMM çatısı altında hizmet verecek olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi.