Kılavuz 'Çalışmalarınız takdire şayan'

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Silivri Ülkü Ocağını ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında Ocak Başkanı Nurullah Arıkan'dan bilgi aldı. Silivri'yi yakından takip ettiklerini belirten Kılavuz 'Sizlerle gurur duyuyoruz'dedi.

Kılavuz 'Çalışmalarınız takdire şayan'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Silivri Ülkü Ocağını ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında Ocak Başkanı Nurullah Arıkan’dan bilgi aldı. Silivri’yi yakından takip ettiklerini belirten Kılavuz “Sizlerle gurur duyuyoruz”dedi. 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, beraberinde İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile birlikte Silivri Ülkü Ocağı’nı ziyaret etti.Yapılan faaliyet hakkında Ocak Başkanı Nurullah Arıkan’dan bilgiler alan Kılavuz “Sizleri tebrik ediyorum.Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz.Özellikle etüt ve sosyal sorumluluk projelerinizi ayrıca da bütün faaliyetlerinizin artarak devam ettiğini görmekteyiz.Onun için sizleri kutluyorum.Çalışmalarınızı gerek il başkanlığımızdan gerekse sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla takdire şayan,Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Ülkü Ocağını da gezen Kılavuz daha sonra Silivri Ülkü Ocaklarındaki ülkücülerle sohbet etti.

Haberin videosu için alternatif link