Oktay Ekşi'den Silivri CHP'ye Ziyaret

CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, bugün partisinin Silivri İlçe Binası'nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve partililerle bir araya geldi.

Oktay Ekşi'den Silivri CHP'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, bugün partinin Silivri İlçe Binası’na ziyarette bulundu. Sık sık Silivri’ye gelen ve partililerle bir araya gelen CHP Milletvekillerinden biri olan Ekşi, parti binasında CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yöneticileri ve partililerle buluştu. Ülke gündemindeki genel gidişat ve gündemdeki konular üzerine partililerle görüş alış verişi yapan Ekşi, geçtiğimiz ay düzenlenen İlçe Kongresi sonrası yeni göreve gelen Tuğlu ve ekibine de “hayırlı olsun” dileklerini iletti ve tebrik etti.

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve yöneticilerinden Silivri’de partinin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, daha sonra Silivri Cezaevi’ne giderek tutuklu CHP Milletvekilleri’nin de yargılandığı Ergenekon Davası duruşmasına katılmak ve annesini kaybeden CHP Milletvekili Mehmet Haberal’a başsağlığı dilemek üzere Silivri Cezaevi’ne gitti.