Şehitlerimiz için dua edildi

Silivri Ülkü Ocakları, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde uğradıkları hain saldırı sonucu şehit düşen 3 askerlerimiz için ocak binasında mevlit okuttu. Başkan Nurullah Arıkan, 'Allah bir daha bu acıları yaşamayı nasip etmesin' dedi.

Şehitlerimiz için dua edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Ülkü Ocakları, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde uğradıkları hain saldırı sonucu şehit düşen 3 askerlerimiz için ocak binasında mevlit okuttu. Başkan Nurullah Arıkan, “Allah bir daha bu acıları yaşamayı nasip etmesin” dedi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde karakola elektrik malzemesi almak için çarşıya çıkan Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle, Jandarma Er Ramazan Köse ve Yunus Yılmaz, uğradıkları hain saldırı sonucu 2 askerimiz olay yerinde, 1 askerimiz de hastanede şehit düşmüştü. Geçtiğimiz Pazartesi günü Silivri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, kendi binasında şehitlerimiz için mevlit okuttu.

‘VARLIĞI VE BÜTÜNLÜĞÜ DAİM OLSUN’
Yoğun bir katılımın olduğu mevlitte hoca Metin Tek Kur'an-ı Kerim okurken, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan ise şu şekilde konuştu: 
“Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde cadde ortasında uğradıkları silahlı saldırıda şehit düşen ve toprağa verilen askerlerimizin hasbelkader ruhlarının şad olması için dualarımızı okuduk. Allah mekanlarını cennet eylesin. Mevlide katılan ülküdaşlardan Allah razı olsun. Allah bir daha bu acıları yaşamayı nasip etmesin. Memleketimizin varlığı ve bütünlüğü daim olarak devam etsin.”