SİAD, Ak Parti'yi Ziyaret Etti

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Kadir Baran ve dernek yöneticileri, 'İlk kez' bir siyasi partiye gittiklerini vurgulayarak AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Sanayiciler ve işadamları planlı yapılaşma ile ilgili tekliflerini anlattı, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da 'Yatırımcının yanındayız' mesajını verdi.

SİAD, Ak Parti'yi Ziyaret Etti

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Kadir Baran ve dernek yöneticileri, “İlk kez” bir siyasi partiye gittiklerini vurgulayarak AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. SİAD Başkanı Kadir Baran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üyesi sanayici ve işadamlarına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ev sahipliği yaptı. 

“TEMASTA OLUN” TEKLİFİ HAYAT BULDU

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın AK Parti Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ile geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği SİAD’a “Siyasi partilerle temasta olun” teklifi, SİAD’ın AK Parti’yi ziyaretiyle hayat buldu.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi’nin ardından göreve başlayan yönetime “Hayırlı olsun” temennisinde bulunan SİAD Başkanı Kadir Baran, derneğin ilk kez bir siyasi partiyi ziyaret ettiğini vurguladı.  

KARAKAŞ: YATIRIMCININ YANINDAYIZ

Silivri’deki sanayici ve işadamlarının özellikle planlama konusundaki beklentilerini aktaran SİAD Başkanı Kadir Baran, mevcut sanayi tesislerinin tek çatı altında toplanmasına yönelik projelerinden de bahsetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımcının önünü açan planlamalar yaptığını vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “Biz her zaman yatırımcının yanındayız. Silivri, dünyanın altın damlası İstanbul’un gelişmekte olan bir ilçesi. Sizler kendi markalarınız yaratacak imkanlara da sahipsiniz. Silivri’yi sadece fabrika ile de düşünmeyiz. Doğal imkanlarımız da var. Örneğin rüzgardan da, tarımsal üretimden de yararlanabilirsiniz. Bu imkanları değerlendirmek sizin elinizde. Biz de ürününüzü pazarlayabileceğiniz fuar ve destek ünitelerini de planlara işledik.” mesajını verdi.  


BAKAN ERGÜN İLE BULUŞTURMA TEKLİFİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, SİAD’ı AK Parti Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca aracılığıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’le görüştürme teklifinde de bulundu. İşadamları, teklife olumlu yaklaştı.