Silivri, Erdoğan’ı Yalnız Bırakmadı

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı B.Çekmece İlçe Mitingi’nde yalnız bırakmadı. Silivrili partililer, otobüslerle B.Çekmece mitingine giderek Erdoğan’a bağlılığını gösterdi

Silivri, Erdoğan’ı Yalnız Bırakmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı B.Çekmece İlçe Mitingi’nde yalnız bırakmadı. Silivrili partililer, otobüslerle B.Çekmece mitingine giderek Erdoğan’a bağlılığını gösterdi. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, Silivri Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, AK Parti B.Çekmece İlçe Başkan Yardımcısı Namık Öndeş, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Silivri’nin Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Teşkilatları ile çok sayıda partili mitingi coşkuyla izledi.

Başbakan Erdoğan, mitingde coşkulu kalabalığı AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayları ile birlikte selamladı. 

Karakaş, Erdoğan’la Başbaşa Görüştü 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingin ardından AK Parti Büyükçekmece ilçe binasının açılışını da yaptı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, B.Çekmece İlçe Teşkilatı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 10 dakika baş başa görüşme fırsatı buldu. Karakaş, Erdoğan’a Silivri’deki siyasi atmosfer ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

Kaynarca Kurum Ziyaretlerinde 

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve Silivri İlçe Tarım Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve teşkilat mensupları ile birlikte İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve Silivri İlçe Tarım Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Sadık Balcı ve İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven ile görüşen Kaynarca ve beraberindekiler, kurum çalışanlarına gül dağıttı.