Siyaset Akademisi kayıtları başladı

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından bu dönem 5.si düzenlenecek olan Siyaset Akademisi 2010 yılı Güz Dönemi kayıtları başladı

Siyaset Akademisi kayıtları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından bu dönem 5.si düzenlenecek olan Siyaset Akademisi 2010 yılı Güz Dönemi kayıtları başladı. “Demokrasi, Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi" başlıklı konularda eğitim verecek olan program; 

1 Kasım - 31 Aralık tarihleri arasında devam edecek, haftada iki gün olmak suretiyle saat 19:00 – 22:00 saatleri arasında sürdürülecek. 

Amacı siyasi hayattaki kaliteyi artırmak olan Siyaset Akademisi, ayrıca; ülkemizdeki siyasi duyarlılık ve bilinci arttırmak, potansiyel siyasetçilerin konu hakkındaki donanımını yükseltmek, mevcut siyasilerin de bilgi birikimleri ile kişisel niteliklerinin gelişmesine yardımcı olmaktır. 

 Geçmiş dönemlerde düzenlenmiş olan eğitimlerde her siyasi görüş ve fikirden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı katılarak özgür iradeleriyle eğitim almış, 2010 güz dönemi ve bundan sonraki dönemlerde de alabileceklerdir. 

Konuyla ilgilenenlerin, www.siyasetakademisi.org  web sitesinden, (212) 728 82 82, (212) 315 86 00 no’lu telefon numaralarından daha detaylı bilgi edinebilirler.