Siyaset Akademisinde ders zili çaldı

Ak Parti İstanbul il Başkanlığı tarafından, bu dönem 5.si düzenlenen Siyaset Akademisi 2010 yılı Güz Dönemi , İlçemizden de 50 kişilik bir gurubun katılımıyla Beylikdüzü ilçesi İhlas Koleji Konferans Salonu’nda başladı.

Siyaset Akademisinde ders zili çaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

İlk günkü programda ‘’Türkiyenin Toplumsal Yapısı’’ konusu işlenirken, alt başlık olarak da; ‘’Demokratik Toplumların Kültürel ve Toplumsal Yapısı’’, ‘’Osmanlı Toplum Yapısı’’, ‘’Osmanlıdan Cumhuriyet Türkiye’sine Değişen Tolumsal yapı’’, ‘’Cumhuriyetin Modernleşen Yapısı ve Toplumsal Yapı’’, ‘’1980’den Sonra Değişen Dünya ve Toplumsal Yapıda Değişim’’, ‘’1980 Sonrası Türkiye’de Yükselen Değerler ve Toplumsal Değerler.’’ olmak üzere toplam altı adet konu yer aldı.  İlk günün konuşmacısı Fatih Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ömer ÇAHA  katılımcılara akademik bilgiler verdi. 

31 Aralık 2010 tarihinde, Siyaset Akademisi katılımcıları sınava tabi tutularak, elli puandan az alanlara katılım belgesi, elli ve üstü puan alanlara Akademi Sertifikası, dereceye giren ilk on kişiye de ödül verilerek son bulacak.