Son meclis toplandı

Silivri Belediye Meclisi seçim öncesi son kez toplandı.

Son meclis toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Meclisi seçim öncesi son kez toplandı. Belediye Meclisinin son toplantısında tüm belediye meclis üyeleri hazır bulundu. Grubu bulunan Ak Parti ve CHP adına grup sözcüleri konuştu. Sakin geçen meclis toplantısında her iki grup meclis üyeleri de helalleşti. Uyumlu bir 5 yılı geride bıraktıklarını ifade eden meclis üyeleri son toplantının ardından toplu olarak fotoğraf çektirdi. 

Işıklar helalleşti
Toplantıyı yöneten ve CHP adına konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "Ben bütün herkese haklarımı helal ediyorum ve sizlerden de bana hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Grup başkanı olarak ilçe başkanlığı yapmış olması sebebiyle önce Metin Karakaş'a ve onun şahsında bütün arkadaşlarıma katkıları için çok teşekkür ediyorum. Gerginlikler olabilir. Şuradan çıktığımızda keşke söylemeseydim dediğim sözler olmuştur. Kırdıysam özür diliyorum. Benim hakkım geçtiyse hakkımı helal ediyorum. Onların da bize hakkı geçti biliyorum çünkü çok emek verdiler, katkı sağladılar. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Bize bu görevi veren Silivri halkımıza da sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizi layık gördüler bize bir görev verdiler. Bizde bu görevi yerine getirmeye çalıştık. Halkımıza karşı bu dönemin son görevini yerine getiriyoruz. Bir sonraki meclis toplantısı seçimden sonra yeni yönetim tarafından yapılacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi. 

Silivri halkına güveniyorum
Ak Parti grubu adına konuşma yapan grup başkanı Metin Karakaş ise "Zaman zaman tartışmalarımız olmuştur. Basın aracılığıyla tartışmalar yaşamışızdır. Kendi içimizde tartışmışızdır. Ama ben bunu nasıl söyledim diye dönüp pişman olduğumuzda olmuştur. Ben hepinizden helallik istemek istiyorum. Çünkü bir dönem kapanıyor ve 1 Nisan'dan sonraki hafta içerisinde yeni bir meclis kuruluyor. Dönüp tutanaklara baktıklarında bundan daha ileri gidecek bir meclis kurulmasını istiyoruz. Silivri halkına güveniyoruz. Kendisine yakışan birini seçip burada kendisine yakışan bir meclisi göreve getireceğini biliyoruz. Ben bugüne kadar çalışmalara emeği geçen başta sayın başkan ve tüm belediye meclisi üyesi arkadaşlarıma ve tüm belediye personeli arkadaşımıza şükranlarımı sunmak istiyorum. Silivri'de kim taş üstüne taş koymuşsa her birini saygıyla anıyorum, selamlıyorum, teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi. 

Toplantı konuşmaların ardından sona erdi.