Süleyman Çelebi Silivri'deydi

CHP'li Milletvekilleri, tutuklu Milletvekili Mustafa Balbay'a destek olmak için bugün Silivri'deydi. Milletvekilleri ve partililer duruşmayı izlemek için Silivri Cezaevi'ne gitti.

Süleyman Çelebi Silivri'deydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halen Silivri Cezaevi’nde tutulan ve Ergenekon Davası’nda tutuklu olarak yargılanan CHP Milletvekili Mustafa Balbay’a destek vermek için partilileri ve Milletvekili arkadaşları bugün Silivri’deydi. Silivri Cezaevi içerisinde bulunan duruşma salonunda gerçekleşen yargılamayı izlemek ve Balbay’a destek olmak için Silivri’ye gelen Milletvekillerine partililer de eşlik etti.

Sabah saatlerinde parti binasına gelen CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, simit ve çay eşliğinde İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte kahvaltı etti. Gündeme dair fikir alışverişlerinin yapıldığı buluşma sonrası, Milletvekili Süleyman Çelebi, Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, ilçe yöneticileri ve partililerden oluşan bir grup, Silivri Cezaevi önünde diğer CHP Milletvekilleri ile buluştu. Daha sonra Silivri Cezaevi içerisinde bulunan duruşma salonuna topluca girerek davayı izleyen Milletvekilleri ve partililer, tutuklu Milletvekili Mustafa Balbay ve diğer tutuklu sanıklara destek mesajlarını ilettiler.