Tuğlu ilk örgüt toplantısını yaptı

Silivri CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ilk örgüt toplantısını gerçekleştirdi. basına açık olarak gerçekleştirilen toplantıda İlçe Başkanı Tuğlu'nun her türlü eleştiriyi olgunlukla karşılaması ve cevap vermesi toplantının samimi bir atmosferde geçmesini sağladı.

Tuğlu ilk örgüt toplantısını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da katıldığı ve belediye çalışmalarını anlattığı örgüt toplantısında partililer, “2014 seçimleri için artık tabana inmek gerektiği ve meydanlara, sahaya inerek çalışmalara başlanması gerektiği vurgulandı. Kongrede Tuğlu’nun karşısında ilçe başkanlığına aday olan fakat kaybeden Mimin Koçoğlu ile ilçe başkanı Mümin Tuğlu arasında geçen diyalog ise örgüte damgasını vurdu.

CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu önceki akşam parti binasında ilk örgüt toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan yardımcısı Elif Bilici, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Eski CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve Hüseyin Şahin, parti üyeleri, Kadın ve gençlik kolları yönetimi, parti yöneticileri ve üyeleri katıldı.

TUĞLU; PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ

Örgüt Toplantısında konuşma Yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu; “İlk örgüt toplantımızda sizlerin karşısındayız. Gayet demokratik bir kongre süreci geçirdik. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızla birlikte yine partimizin emrindeyiz. Toplantıda herhangi bir gündem maddesi koymadık. Örgütümüzün düşüncelerini almak istiyoruz. Bu arada belediye başkanımızın sizlere iletmek istediği mesajlar olacağı için sözü ona vermek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

IŞIKLAR, 3 YILDA YAPILANLARI ANLATTI

CHP İlçe Örgüt toplantısında söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar 3. Senenin dolduğunu söyleyerek bugüne kadar yaptığı çalışmalardan bahsetti. Işıklar, Gıda Bankası, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, Meydan düzenlemeleri, yol çalışmaları, sosyal çalışmalar, çay bahçesi düzenlemeleri, tarım faaliyetleri, çevre ve temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mayıs ayında temeli atılacak olan Kültür Evi ile ilgili de çalışmaları anlatan Işıklar, yine hayata geçecek olan tiyatro binası projesi, otopark projesi, sahil düzenlemeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

ATAMAN: “ARTIK TABANA İNMEK, SAHAYA VE MEYDANLARA ÇIKMAK GEREKİYOR

Toplantıda söz alan parti üyesi Ahmet Ataman’ın özeleştiri yapman konuşması dikkat çekti. Başkan Işıklar’a “Artık kendi kendimize çalışmalardan bahsetmeyi bırakmalıyız. Partiden istifa eden gençler için ne yapabiliriz, insanları tekrar partiye nasıl çekebiliriz onu düşünmeliyiz. Yerel seçim yaklaşıyor. Artık tabana inmek gerek. Sahaya, meydanlara çıkmak gerek. Ben Başkanımızın askerlerini çok iyi yönetemediğini görüyorum. Anne bana kavga ediyor alt tarafta çocuklar üzülüyor. Partimizdeki durum bu. Ben seçimden seçime sandık görevlisi, okul sorumlusu olarak görev alıyorum hepsi bu. Ama daha aktif bir şeyler yapmak gerek” dedi.

TUĞLU: KİMSENİN EMEĞİNE SAYGISIZLIK ETMEDİK

Ataman’ın bu konuşması üzerine söz alan İlçe Başkanı Mümin Tuğlu “ Gelene git demedik. Ben göreve geldiğimden beri partiye gelenleri kapıda karşılayıp kapıdan uğurluyorum. Çoğunuzun öğretmeniyim. Bu partiye emek veren diğer arkadaşlarım da burada. Kimsenin emeğine saygısızlık etmedik. Geleni geri çevirmedik. Daha önce ilçe başkanlığı yapan arkadaşım Selami Değirmenci kılcal damar örgütlenmesi diye bir şey başlatmıştı. Şimdi o alt veriyle birlikte bizde kaldığımız yerden bunu devam ettireceğiz. Küskünlükler oldu ama kongre sürecini artık devam ettirmenin alemi yok. Geldi geçti ve bitti. Bundan sonra ne yaparız onun derdindeyiz.” Dedi.