Turan'dan cevap gibi konuşma!

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, bazı kesimler tarafından dillendirilen ve resmi olmayan açıklamaların ışığında yapılan 'Kaybedenler aday olamayacak' iddialarına yaptığı konuşmayla bir bakıma cevap verdi.

Turan'dan cevap gibi konuşma!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, geçtiğimiz Cuma günü ilçe binasındaki Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmasıyla, kamuoyunda çokça dillendirilen “Kaybedenler aday olamayacak” iddialarına bir bakıma üstü kapalı yanıt verdi: “AK Partili Belediyeler içerisinde oyunu arttırarak kaybeden tek yer Silivri Belediyesi”

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, bazı kesimler tarafından dillendirilen ve resmi olmayan açıklamaların ışığında yapılan “Kaybedenler aday olamayacak” iddialarına yaptığı konuşmayla bir bakıma cevap verdi. Üstü kapalı bir şekilde iddialara yanıt niteliği taşıyan Turan’ın sözleri aynen şu şekilde: “İstanbul’da, Trakya’da, Ege’de veya Akdeniz’de, AK Parti’nin oyunun Türkiye ortalamasının altında olduğu bölgelere baktığımızda AK Partili belediyeler içerisinde oyunu arttırarak kaybeden tek yer Silivri Belediyesi. Bana kaybedilen yerler içinde başka yer gösterebilir misiniz? Bizim bundan sonra yapacağımız birbirimizin yanında yer almak, parti çalışmalarına katılmak ve destek vermektir. 27 Ekim 2013’te Silivri Belediyesi AK Partili belediye olacak. Kardeşlik hukukumuzla bunu başaracağız. Hepiniz benim kardeşimsiniz ve birlikte yürümeye devam edeceğiz”