Türkyılmaz:Görevliler AKP’nin işçilerimidir ?

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı’ndan yayımlanan basın açıklaması

Türkyılmaz:Görevliler AKP’nin işçilerimidir ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Yeni bir seçim dönemi içinde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. İlçemizin ‘’ kader seçimleri’’ diye adlandırdığımız bu seçimleri en iyi en etkin şekilde sonuçlandırmak için çalışmaktayız. Biz ülke sevdalıları olarak yürüttüğümüz bu faaliyetlerde, kanunun ve seçimlerin belirlediği sınırlar dâhilin de yürütmekteyiz. Bundan dolayı da hiçbir siyasi partinin ve halkımızın bu konular üzerinde şikâyeti vaka değildir.

Bununla beraber mevcut iktidar olan siyasi parti AKP her türlü siyasi nezaketsizlik ve üslupla bazı konularda sabır limitlerimizi zorlamaktadır. Özellikle son günlerde yapılan bayraklama çalışmaları dikkatimizi çekmektedir. İlçe seçim kurulunda yapılan toplantıda bayraklama çalışmasının sadece secim irtibat büroları ve parti ilçe binaları önünde yapılacağı konusunda mutabakat sağlanmıştır.

Buna riayet göstermeyen AKP konutlar bölgesinde değişik bir bayraklama çalışması yapmıştır. Bununla beraber bu bayraklamayı Silivri devlet hastanesinde taşeron olarak çalışanlar tarafından yapıldığı tespit edilmiştir. Silivri Devlet Hastanesi Güvenlik görevlileri AKP nin işçilerimidir. Bu da yetmezmiş gibi hastanede çalışan bir kişinin AKP Milletvekili adayı Tülay KAYNARCA’NIN seçim faaliyetlerinde yanında bulunduğu ve çalışmalarına katıldığı gözlenmiştir. Bu çalışmaların hep mesai saatleri içinde gerçekleşmiş olması manidardır. Bu konuda gerekli açıklamayı Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi A.Ulvi YILMAZ’DAN beklemekteyiz.

Sonuç olarak herkesin dikkatini bu konulara çekmek istemekteyiz. Ve bu seçim döneminin mutlu ve huzurlu bir şekilde sonuçlandırılmasında en büyük gayreti göstereceğimizden herkesin emin olmasını isteriz.

Bütün Silivri seçmenine saygılarımla.

 

 

 M.H. P. Silivri İlçe Başkanı

   Şenoğlu TÜRKYILMAZ