Ülkü Ocaklarında devir teslim

Nurullah Arıkan'ın istifasının ardından boşalan Silivri İlçe Başkanlığına Erhan Özkök atandı. Görev devir Teslimi Ülkü Ocaklarında gerçekleştirildi.

Ülkü Ocaklarında devir teslim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Ülkü Ocaklarına ataması yapılan Erhan Özkök, ocak merkezinde yapılan törenler Türk Bayrağını öperek 3.Bölge Başkanı Muhammet Suat Uzun’dan teslim aldı. Tören sonrasında kişisel hesabından bir açıklama yapan Özkök şu ifadeleri kullandı;
Muhterem dava arkadaşlarım, değerli hemşehrilerim;
Silivri Ülkü Ocakları Başkanlığına atanmış bulunmaktan şeref duyuyorum. Beni bu göreve layık gören İl başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırıma ve sayın Bölge başkanımız Suat Uzuna itimat buyurdukları için teşekkür ederim.Çağımızda başarının gereği sistemli çalışmaktan geçtiği gibi aynı zamanda istikrar da başarının en önemli ölçütlerinden biridir. Son bir buçuk yıldır sistemli ve istikrarlı bir şekilde yürütülen vazifenin devamını sağlayabilmek Silivri Ülkü ocaklarına sahip çıkmaktan geçmektedir.Gün vazifeye atılmak için içinde bulunduğumuz vaziyetin imkan ve şeraitini düşünme günü değil Silivri ülkü Ocaklarına sahip çıkma günüdür.Gün Silivri ülkü ocaklarında yükselen bayrağı daha da yükseklere çıkarma günüdür. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş in dediği gibi bayrağı yere düşürmeyeceğiz lekelemeyeceğiz düsturumuz budur.Temelinde sevgi yatan bu hareketin mensupları, gönüldaşları asla bir gönül kırıklığı ve ayrılık halinde olamazlar olmamalıdırlar. Bugüne kadar Silivri de Ülkücü harekete hizmet eden ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.