Ülkücülerden hassasiyet çağrısı

23 Mart günü gerçekleştirilecek olan YGS sınavına hazırlanan öğrencileri siyasiler unutsa da ülkücüler unutmadı.

Ülkücülerden hassasiyet çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Mart günü gerçekleştirilecek olan YGS sınavına hazırlanan öğrencileri siyasiler unutsa da ülkücüler unutmadı. Silivri Ülkü Ocakları, siyasi partilere “Dikkat” uyarısı yaptı. Gençlerin geleceklerini planlamada önemli bir dönüm noktası olan ve üniversite sınavının ilk adımı olan YGS için çok sayıda öğrenci vaktinin büyük bölümünü ders çalışmaya ayırıyor. Ülkü Ocakları tarafından yapılan çağrıda da “Seçim araçları ve mitinglerde kullanılan ses sistemlerinde başkalarının dikkatini dağıtacak ve rahatsızlık verecek seviyeye çıkılmaması” çağrısı ile hassasiyet beklentisi dile getirildi. 

Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanlığı tarafından basın kuruluşlarına gönderilen yazılı açıklamada sınava girecek öğrencilere şimdiden başarı dilekleri iletilirken siyasi partilere de şu çağrı ve açıklama yapıldı:

“Gençlerimiz 23 Mart 2014 sabahı girecekleri ve üniversite hayatlarının belirleyicisi YGS sınav hazırlığının son haftalarında olmaları nedeni ile yoğun tempo ile ders çalışmaktadırlar. Bu sebepten dolayı seçim arifesinde olan tüm belediye başkan adaylarının seçim araçlarında bulunan müzik seslerini sessizleştirmelerini talep ediyoruz”