Yerel Yönetimler Komisyonu Silivri'de Toplandı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Komisyonu, haftalık olağan toplantısını komisyon üyesi Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan'ın ev sahipliğinde Silivri'de gerçekleştirdi.

Yerel Yönetimler Komisyonu Silivri'de Toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Komisyonu, haftalık olağan toplantısını komisyon üyesi Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan’ın ev sahipliğinde Silivri’de gerçekleştirdi. Silivri Olta Restauran’ta gerçekleştirilen yemekli toplantıya AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı Temel Başalan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İl Daimi Encümeni Meral Kurul, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Komisyonu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri M.Sakıp Kurt, Hayrettin Çelik, Atilla Dilek, Abdülkadir Çolak, komisyon üyeleri Yaşar Küçükdoğan, Mehmet Umur ve AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı İsmail Taşkın katıldı.  

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı Temel Başalan, AK Partili yerel yönetimlerin dün olduğu gibi bugün de halkın yanında olduğunu belirterek, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibiyle hareket ettiklerini söyledi.

Yerel yönetimler ve yöneticiler olarak temel düşüncelerini “Bize emanet edilen şehirlerimizdeki yaşam kalitesini en yüksek düzeye çıkarmak” şeklinde belirlediklerini ifade eden Başalan, hedeflerinin ise şehrin içinde yaşayanlara huzur, refah sunabilen ve dünya ölçeğinde imrenilen kentler oluşturmak olduğunu söyledi.  

BİZİ GÜÇLÜ KILAN MİLLETİMİZDİR

Yerel yönetimlerde şeffaflık, dürüstlük ve hemşehrilerin yönetime katılması gibi prensipleri olduğunun altını çizen AK Parti İl Başkan Yardımcı Temel Başalan, “Vatandaşların sorunlarını kendi sorunlarımız gibi görüyoruz. Sevinçlerimizi paylaşarak artırmayı, üzüntüleri paylaşarak azaltmayı kendisine şiar edinmiş bir medeniyetin mensuplarıyız. Bu özelliklerimizden dolayı da Türkiye partisiyiz” dedi.

AK Parti’nin vizyonuyla ve dik duruşuyla, milletimizin gönlünde yer etmiş bir parti olduğunu hatırlatan Temel Başalan, “Partimiz yüz yüze konuşmayı ve istişareyi çok önemsemiştir. Ayrıca hiçbir ayrım ve farklılık gözetmeden kimseyi ötekileştirmeden tüm insanlığın mutluluğunu ve üzüntülerini paylaştık ve diğer uluslara örnek teşkil etmiştir. Bizi güçlü kılan makamlar ve mevkiler değil, milletimizin kendisidir” dedi.

Demokrasinin sadece seçme ve seçilme özgürlü olmadığının altını çizen Temel Başalan, “Belediyelerimiz ve şehirlerimiz halkta birlikte yönetildiğinde büyüyecek ve demokrasimiz de kökleşerek gelişecektir. Beşikten mezara kadar kişisel, kurumsal ve evrensel rollerimiz bulunuyor. Bizler aynı zamanda bir medeniyetin ve bir duruşun temsilcileriyiz.Partimizin misyonuna uygun olarak zillete varmayan bir tevazu ve gurura varmayan bir vakar içinde davranmalıyız” dedi.