Yıldırım 'Vizyon çok önemli, hedefinizi büyük olacak'

İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Silivri Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret ederek, gençlerle sohbet etti. Geçtiğimiz gün ilçeye gelen Başkan Yıldırım, tarihten örnekler vererek, değerlerimizin korunması gerektiğini söyledi.

Yıldırım 'Vizyon çok önemli, hedefinizi büyük olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yıldırım, “İnsanlara iyiliği ve adaleti göstermekle mükellefiz. Biz asla yalan söylemeyeceğiz. Sonunda ölüm dahi olsa, buradaki her arkadaşımız kendisine kural koyacak, asla yalan söylemeyecek. Örnek olacaksınız. Görüyorsunuz, insanlar sıkıştığı zaman yalan söylüyor. Söylemeyeceğiz. Yetiştirdiğimiz sizler, bu tahsisi gelecek kuşaklara aktarmakla mükellefsiniz” dedi.

Yıldırım’ın konuşması şu şekilde; 

 “Yarın biz bu ocaklardan Ülkücü bir Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı çıkacak derken boşuna demiyoruz, adaleti en üst seviyede tutacaksınız. Yarın bir gün siz doktor, öğretmen olacaksınız belki de. Hastayı kapı da bırakmayacaksınız. Nerede bir hasta varsa, elinden tutacaksınız. Öğrencilerinizi en iyi şekilde yetiştireceksiniz. Bunun için mücadele veriyoruz. Bunu yapmazsak başarıyı elde edemeyiz.  

Bizler değerlerimizi korur sahip çıkarsak, önümüzde hiçbir engel duramayacak. Çok kısa zamanda büyük bir başarıyı elde edebiliriz. İki tane değer. Bir, değerlerimizi koruyacağız. İmanlı, ahlaklı, terbiyeli olacağız, haramı bileceğiz, dürüstün doğrunun yanında yer alacağız. İki alanımızda başarı olacağız. Öğrenciysek öğrencilikte, iş hayatındaysa iş hayatında. En büyük örneği Aziz Sancar Beyefendidir. Ocaklar da sizin gibi yetişmiş bir insan ve bugün dünya da Nobel ödülü de alarak isim yapmış bir insan. Çıkıp diyor ki, ‘Ben Ülkücüyüm, ocaklardan yetiştim.’ Hepimizin göğsünü kabarttı. Sizlerde kendinize güvenin, çalışın. Vatan sevmek budur. Gençlik iyi yetişirse, geleceğe hükmedebiliriz.

 

Genel ahlak kaidelerini düzenleyebilmek büyük devlet olmak demektir. Kırmızı ışık da duruyor muyuz? Duracağız. Kimse görmedi diye, geçmeyeceğiz. Devletin kural var. Ülkücü her kurala uyacak. Anne ve babamıza sahip çıkacağız. Çünkü anne babasına sahip çıkmayan adam, vatanına da sahip çıkmaz. Anne babasına saygı göstermeyen insan milletine saygı göstermez. Anne ve babanıza öf bile demeyeceğiz, annecim babacım diyeceksiniz. Bu dava aileden başlar.

 

Önümüzde seçimler var. Sizler herkesten oy isteyeceksiniz. Kimi bulursanız Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verin diyeceksiniz. Ülkü Ocakları siyasi bir kuruluş değil ama MHP bizim partimiz. Yarın o parti de sizler olacaksınız. MHP’nin tüm kaynağı Ülkü Ocakları’dır. Buradaki her arkadaşımız yarın burada belediye başkanı, milletvekili, başbakan olmaya adaydır.

 

Biz birçok proje geliştiriyoruz. 1 Kasım’dan sonra her ocağımızda bir hükümet kuracağız, politikalar üretilecek. Bir arkadaşımız örneğin Milli Eğitim Bakanı, bir arkadaşımız İçişleri Bakanı olacak. Biz diyeceğiz ki hadi politika yapın, proje üretin. Örneğin sınıfınız 60 kişi diyeceksiniz ki ders 8’de başlasın, ikiye bölelim sayı azalsın. İstihdam edemeyen öğretmenlere şu şekilde istihdam ederim gibi. Proje geliştireceksiniz. Bu sefer de diyeceksiniz ki bakan olmakta bir şey yokmuş. Vizyon çok önemli, hedefinizi büyük olacak.

 

Sizler büyük Türkiye’yi kuracaksınız. Çok çalışın, başarılı olun. Erhan Başkanımızdan gerçekten çok memnunuz. Bizi burada çok güzel temsil ediyor.”