Zafer Yalçın 'Herkesin içi rahat olsun'

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe başkanı Zafer Yalçın, 'Herkesin içi rahat olsun. Silivri halkının tek kuruşu bile çarçur edilmemiştir, edilmeyecektir' dedi.

Zafer Yalçın 'Herkesin içi rahat olsun'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe başkanı Zafer Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“UZUN YILLARDIR KARŞILAŞILMAYAN BİR DURUMDUR”
“Her zaman Silivri'nin menfaatlerini düşünen Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz, bugün yapılan meclis toplantısında, belediyemizin yüzde 10 bütçe fazlası vereceğini açıklamıştır. Öyle lafı uzatmadan net söyleyelim: Bu zamana kadar daha önce yapılamayan, uzun yıllardır karşılaşılmayan bir durumdur.
“HATALI YÖNETİM ANLAYIŞI İLE SİLİVRİ BELEDİYESİ EKONOMİK ÇÖKÜNTÜYE MARUZ KALMIŞTIR”
“Çünkü geçmiş dönemde hatalı yönetim anlayışı ile Silivri Belediyesi ekonomik çöküntüye maruz kalmıştır. Başkanımızın 2019 yılında göreve gelerek ortaya koyduğu yönetim anlayışı ve mali politika ile şükür bu çöküntüden çıkılabilmiştir.
“SİLİVRİ HALKININ TEK KURUŞU BİLE ÇARÇUR EDİLMEMİŞTİR, EDİLMEYECEKTİR”
“Yani Silivri Belediyesi, pandemi sürecinde ve ekonomik açıdan sıkıntıların yaşandığı bir dönemde hem "geçmişten kalan" borçları ödemeye devam etmiş hem de kasasında para artışı yapabilmiştir.  Herkesin içi rahat olsun. Silivri halkının tek kuruşu bile çarçur edilmemiştir, edilmeyecektir. Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'a ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim”