Akçeşme ve Yemeniciler Sokak'ta iftar finali

Silivri Belediyesi, Ramazan ayında düzenlediği açık hava iftarlarının sonuncusunu Akçeşme ve Yemeniciler Sokak'ta gerçekleştirdi. Binlerce vatandaş, hep birlikte oruçlarını açmanın huzurunu yaşadı.

Akçeşme ve Yemeniciler Sokak'ta iftar finali
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi'nin bu yıl Ramazan ayında mahallelerde düzenlediği ve her akşam binlerce vatandaşı bir araya getiren iftar sofraları son olarak Akçeşme ve Yemeniciler Sokak'ta kuruldu. Ramazan ayı boyunca bu kutsal ayın coşkusunu, birlikte iftar açma mutluluğu ile birleştiren ilçe halkı, Akçeşme ve Yemeniciler Sokak'taki son mahalle iftarına da geniş bir katılım gösterdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da katılım sağladığı iftar alanına gelen çok sayıda vatandaş hep birlikte oruç açmanın huzurunu yaşadı.

IŞIKLAR'DAN HOŞGÖRÜ TEŞEKKÜRÜ
Meclis üyelerinden muhtarlara, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden spor kulübü yöneticilerine kadar geniş bir katılımın sağlandığı Akçeşme ve Yemeniciler Sokak'taki iftar programı coşku ve huzur içerisinde geçti. İftar programında vatandaşlara seslenen Başkan Özcan Işıklar, mahalle iftarlarına gösterdikleri ilgi nedeniyle hemşerilerine teşekkür etti. Ramazan ayının Silivri'de en güzel şekilde yaşandığını belirten Işıklar, “Bizi büyük bir aile yapan işte bu hoşgörü ortamı. Bunu sağladığınız için, iftar davetimize katıldığınız için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Ve gelmekte olan Ramazan Bayramı'nızı gönülden kutluyorum. Sağ olun, var olun.” diye konuştu.