Başkan Yılmaz'dan Anaokulu müjdesi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar sofraları, Alipaşa ve Küçükkılıçlı mahallelerinde kuruldu.  

Başkan Yılmaz'dan Anaokulu müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programlarında sona yaklaşıldı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde aynı akşam Alipaşa ve Küçükkılıçlı mahallelerinde iftar sofraları kuruldu. Başkan Yılmaz’a, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, Alipaşa Mahallesi Muhtarı İlhan Şahin, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları eşlik etti.

YILMAZ: “BELEDİYENİN KASASINDAN HARCANMIYOR”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Alipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği konuşmasında iftar sofralarındaki harcamanın belediye bütçesinden olmadığının altını çizerek, “Bu Ramazan’da Silivri Belediye Başkanlığı olarak her mahallede bir sokak iftarı yapalım, gönül sofrası kuralım, ekmeğimizi, aşımızı bölüşelim, el ele tutuşalım, gönül gönüle verelim istedik. Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunu hep beraber hatırlayalım dedik. Bu gece Kadir Gecesi, yapacağınız ibadetlerin katbekat daha fazla sevaba denk geldiğini hatırlatmak istiyorum. Bu gönül sofralarında hayır hasenat sahibi insanlar sayesinde buluşuyoruz. Şunu belirtmek istiyorum; 125 bin kişiye yakın vatandaşımızla iftar etmiş olacağız. Bu sofralarda harcanan tek kuruş bile Silivri Belediyesi’nin kasasından çıkmıyor. Tamamı hayır hasenat işleyen vatandaşlarımızın yaptığı hayırlarla kuruluyor. Cenabı-ı Allah bizleri de hayır işleyen, infak işleyen kullarından eylesin” dedi.  

“AY YILDIZLI BAYRAĞIN ALTINDA HEPİMİZE YER VAR”
“Ramazan ayı, insani değerlerimize ulaşmak için bir fırsat oluyor. El ele gönül gönüle verdiğimizde bizlerin başaramayacağı hiçbir şey yok” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Yılmaz, 5 yıl içerisinde Silivri’nin tüm sorunlarının çözülebileceğini belirtti. Hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Etnik yapısı, dini inancı, memleketi neresi olursa olsun herkesi kucaklamaya talibim. Silivri’de farklı kültürleri, beraber yaşama arzusunu ortaya koyan insanlar var. Biz, bu Ay Yıldızlı bayrağın altında bu gök kubbenin altında hepimize yer var dedik. Bana uzanan elleri yakalamak, sımsıkı tutmak, bu kardeşinizin boynunun borcu. 5 yıl boyunca sizinle, hanımefendilerle, çocuklarınızın gençlerinizin yanında olacağım. Biz beraber olursak, Silivri’nin problemi etrafında düşünmeye başlarsak, hiç yan yana gelmez dediğiniz insanlar, el ele tutuşacak. Bunu yapacağız hiç meraklanmayın” diye konuştu.  

“ALİPAŞA’YA ANAOKULU YAPILACAK”
Başkan Yılmaz, konuşmasında bir de müjde vererek, “Silivri’deki huzuru, refahı, kardeşliği tesis etmek, devamlı kılmak, iş aş problemini aşmak için, Marka Kent Silivri dedik. Bu sözlerimizi unutmayacağız. Aynı zamanda bir müjdeyi de sizlere iletmek istiyorum. Çok kıymetli hayırseverimiz Fethi Erkoç’u yoğun çabalarla ikna ettik. Alipaşa Mahallesine bir anaokulu yaptıracak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. 


Alipaşa Spor Kulübü Başkanı Tuna Özer, Başkan Yılmaz’a forma ve içinde el işçiliği içeren bir tablo hediye etti. 

KÜÇÜKKILIÇLI’DA KAHVEHANELERİ ZİYARET ETTİ
Alipaşa’daki iftarının ardından Küçükkılıçlı Mahallesi’ne geçen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, muhtar Engin Girgin ile birlikte köy kahvehanelerini ziyaret etti. Hemşehrileri ile sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, aynı zamanda mübarek Kadir Gecesi’nde duaların ve hayır hasenatların kabul olması dileklerini iletti.