Binlerce kişi Silivri Sahilinde iftar yaptı

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığınca organize edilen 'Gönül sofraları' bu kez binlerce vatandaşın katılımıyla Silivri Sahilinde gerçekleştirildi.

Binlerce kişi Silivri Sahilinde iftar yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sahilinde kurulan iftar sofrasına Silivri ve mahallelerinden binlerce kişi katıldı. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, AK Parti Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Nurettin Nebati, Ak Parti Eski Milletvekili Gülay Dalyan, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, AK parti yöneticileri, Meclis üyeleri, STK Temsilcileri, mahalle muhtarları da katıldı.
İftar Programında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, İftar programına katılanları selamlayarak hoş geldiniz konuşması yaptı. Başkan Kutlu’nun konuşmasının ardından programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker de “Hangi etnik kökene mensup olursa olsun, hangi düşünce ve inançta olursa olsun 78 milyon vatandaşımızın tamamı başımızın tacıdır. Gönüllerimizle birlikte sofralarımızı da paylaşmayı bu Ramazan ayında arzu ettik. Ak partili Büyükşehirlerin olduğu her ilde biz kardeşlerimizle aynı sofrada buluştuk. Umuyorum ki bu iftar sofraları milletimizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirir,”dedi.
İftar programı İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş’ın yapmış olduğu dua ile sona erdi.