Çeltik ve Yolçatılılar İftar Sofrasında Buluştu

Silivri Belediyesi Ramazan ayı kapsamında Çeltik köyünde, Çeltiklileri ve Yolçatılıları aynı sofrada bir araya getirdi.

Çeltik ve Yolçatılılar İftar Sofrasında Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Çeltik ve Yolçatılıları aynı sofrada buluşturdu. Silivri Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar sofralarının bir diğeri Çeltik köyünde kuruldu. Çeltik ve Yolçatı sakinleri aynı Ramazan sofrasında oruçlarını açtı. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği ramazan sofralarına iki köyün sakinleri de yoğun katılım gösterdi. Kurulan iftar sofralarına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, köy muhtarları katılım gösterdi.

 

IŞIKLAR; “DAHA İYİSİNİ İSTEMEK SİZİN HAKKINIZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yapılan iftar duasının ardından bir konuşma yaparak; “Allah tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Nice ramazanlara böyle hep beraber büyük bir aile gibi huzur içerisinde, refah içerisinde, barış içerisinde ulaşmak nasip etsin. Köy tüzel kişilikleri kalktıktan sonra mahalleye dönüşen 35 mahallesi ile çok büyük bir ilçe haline geldik. Muhtarlarımızın bir kısmı burada 4,5 yıldır hepsiyle birlik beraberlik içerisinde çalışmaya gayret ediyoruz, huzurlarınızda yaptıkları hizmetler için muhtarlarımıza hem Yolçatı, hem de Çeltik muhtarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tek hayalimiz sizlere hizmet etmek. Buradaki çoluğun, çocuğun iş bulmasını, ekmeğini kazanmasını, okumasını her konuda topluma kazandırılmasını düşünmekten başka bir muradımız yok. Daha iyisini istemek sizin hakkınız. Bu inat ve ısrar ile bu memleketin daha yaşanır olması için çalışacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Umarım daha güzel günlere gideceğiz. Beldeler kapatıldığında çok zor günler yaşadık. Hiçbir zaman yaşama isteğimizi, bu memleketin daha güzel olması konusundaki istek ve düşüncelerimizden vazgeçmedik. Her şeyin daha güzel olacağına inanarak nice ramazanlar diliyorum. Böyle büyük bir aile olarak Allah hep beraber nice ramazanlara ulaşmayı nasip etsin. Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum Allah kabul etsin” şeklinde konuştu.

 

KÖYÜN EKSİKLERİNİ İNCELEDİ

İftar yemeğinin ardından kahvehanelere ziyaretler gerçekleştiren Başkan Işıklar, hemşerileriyle birlikte sohbet ederek köyün eksiklerini muhtarlar eşliğinde yerinde tespit etti.