En lezzetli iftar sofraları Kolcuoğlu'nda kuruluyor

Silivri Kolcuoğlu Restaurant, Ramazan'a özel iftar menüsüyle şenlenen sofraların bereketini hep birlikte paylaşmak için misafirlerini bekliyor.

En lezzetli iftar sofraları Kolcuoğlu'nda kuruluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kapalı ve Kır Bahçesi olmak üzere iki farklı alana sahip Silivri Kolcuoğlu Restaurant’ta keşfedilecek çok lezzet var. Silivri Kolcuoğlu Restaurant, bu yıl ki Ramazan ayında zengin iftar sofralarınızda hem gözünüze hem de midenize hitap edecek menüler hazırladı.
Domates, Salatalık, Kaşar Peyniri, Pastırma, Siyah Zeytin, Piknik Bal, Piknik Tereyağı, Reçel, Hurma’dan oluşan İftariyeliklerin ardından, Mercimek çorbası sunumu yapılacak, Adana Kebap, Kanat, Piliç, Beyti Sarma, Kuzu Şiş, Pişmiş Domates ve Biber’den oluşan ana yemeğin yanında salata ve meze çeşitleri ile servisler devam edecek. Kolcuoğlu Restaurant’ın güler yüzlü personeli, iftar sofranızı Ramazan ayının vazgeçilmez tatlısı Güllaç ile taçlandırmaya hazırlanıyor.
 
Silivri Kolcuoğlu Restaurant’ta keyifli ve lezzetli bir Ramazan geçirmek isteyenlerin (212) 736 11 41 - 0530 411 25 95 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabileceği bildirildi. Silivri Kolcuoğlu Restaurant’ta iftar menüsünün kişi başı 55 TL olduğu açıklandı.