İBB,1 gecede 2 İftar düzenledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 12 Ağustos 2012 Pazar günü Silivri Kapalı Spor Salonu ve Mimarsinan Mahallesi Samsunlular Mevkii'nde 2 iftar sofrası kurdu. İftar sofralarında toplam 2350 kişi ağırlandı.

İBB,1 gecede 2 İftar düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri Gençlik Kolları, Ramazan münasebetiyle Silivrili gençler ve engelli gençleri bir araya getirerek İBB’nin koordinasyonunda düzenlediği gençlik iftarını Silivri Kapalı Spor Salonu’nda düzenledi. Yaklaşık 1500 Silivrili gencin katıldığı gençlik iftarına AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin ile çok sayıda partili de katıldı.

 

YAPTIĞIMIZ İŞLERE HAYRANLAR

İftar saatinden çok önce salonu dolduran Silivrili gençlere açılış konuşmasında teşekkür eden AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, “Birlikteliğimizi her ortamda bir kez daha dosta düşmana gösterdiğiniz için tüm gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri adına hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Bir teşekkürümüz ve gururumuz daha var. Gördüğünüz gibi, AK Parti’yi 10 yıl geriden takip edenler; bizim gibi iftar programı düzenlemeye, halkın arasına girmeye çalışmaya başladılar. Kimilerini doğru yola kerhen de olsa çekebildiysek ne mutlu bizlere. Bizi eleştirseler de demek ki yaptığımız işlere hayranlar, takibini ve başarısız da olsa taklidini yapıyorlar” dedi.

 

KAYNARCA VE KARAKAŞ, GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da konuşmasında, AK Parti Silivri Gençlik Kolları’na teşekkür etti. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ise konuşmasında, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek gençlerin bayramını şimdiden kutladığını söyledi.

 

STATTA İFTAR FARKI

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, Silivrili gençlerin büyük coşkusu arasında yaptığı konuşmada “Kimileri statlarda kongre yapamazken; bizim gençlik kollarımız statlarda iftar veriyor. Bu güzel manzarayı bizlere yaşattığınız için; coşkunuz ve heyecanınız için, AK Parti ve millet sevdanız için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Silivri gençleri, birlikte yapılan iftarın ardından Fenerbahçe- Galatasaray derbisini hep birlikte izledi. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı gençlerin birlikte seyrettiği derbide, ebedi dostluğun örneklerinden biri sergilendi.

 

SAMSUNLULAR MEVKİİ’NDE DE İFTAR SOFRASI KURULDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi aynı akşam Mimarsinan Mahallesi Samsunlular Mevkii’nde de iftar yemeği düzenledi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ile AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, gençlik iftarının ardından Samsunlular Mevkii’ndeki iftar sofrasına da konuk oldu. Kaynarca ve Karakaş, işadamı Ayhan Şeremer’in Adsom Restaurant’taki iftar yemeğine de katıldı.