İlk İftar 3 Bin 500 Kişi İle Kiptaş 1'de yapıldı

Her yıl olduğu gibi bu yılda sokak iftarları geleneğini sürdüren AK Parti, Silivri'de Ramazan'ın gelmesi ile birlikte gönül sofralarını kurmaya başladı.Ramazan boyunca her gün bir mahallede kurulacak olan iftar sofrasının ilki yeni mahalle Kiptaş1 konutlarında yaklaşık 3 bin 500 vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

İlk İftar 3 Bin 500 Kişi İle Kiptaş 1'de yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Yeni Mahalle Başkanı Murat Sancak ve yönetim kurulunun organize ettiği iftara yeğine çok yoğun bir katılım gerçekleşti. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ekiplerinde hazırlanan iftar sofrasına, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, il yönetim kurulu üyesi A. Bilal Kıymaz, önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İhsan Aydın Kartal, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Burçak Uygun, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve 3 bin 500’e yakın vatandaş katıldı.

 

BİZİ BİZ YAPAN BU SOFRALARDAKİ DEĞERLERİMİZDİR.

 

Kiptaş 1 Konutlarında gerçekleştirilen iftar yemeği sonrası AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Yeni Mahalle Başkanı Murat Sancak, iftar programına katılan mahalle sakinlerine teşekkür eden kısa bir konuşma yaparak, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,’ı kürsüye davet etti. Karakaş yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;  “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu gün burada gerçekten muhteşem bir görüntü var. Şu anda yediğimiz menü çok mütevazı bir menü olabilir. Ama bu sofralarda, hem birlik ve beraberliğimizi, hem de kardeşliğimizi hem de insani değerleri paylaşım noktasında ki her türlü değer,  bu sofralarda gerçekleştiriyoruz. Bizi biz yapan , bizleri bu sofra etrafında toplayan değerlerimizdir. Allah İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a zeval vermesin. Biz şu anda onun misafiriyiz. Bu gün burada 3 bin 500 kişi ile iftar yapmanın huzuru ve mutluluğu içersindeyiz.

 

 

KİPTAŞ KONUTLARINI BİRİLERİ İSTEMEMİŞTİ

 

 Kiptaş 1 konutlarında 3 bin 500 kişi ile beraber iftar sofrasında buluşmak bizler için çok anlamlı ve önemli. Çünkü Kiptaş 1 Konutları dediğimiz bu siteler yapılmasın diye vakti zamanında birileri çok ama çok uğraştılar. Kiptaş buraya gelirse huzurumuz bozulur, güzel binalar yapmazlar diye karalama kampanyaları yaptılar. Hatta boğluca deresini bahane ederek ‘Onlar buradakileri kandırıyorlar. Dereyi dahi yapmazlar’ diye karalama kampanyası yaptılar. Ama bu gün dördüncüsünü organize ettiğimiz. Şu iftar programında görüyoruz ki, bu gün sayıyı 3 bin 500 olarak belirledik ama seneye inşallah 5 bin kişilik bir iftar organizasyonu ile bu iftarı tekrar gerçekleştireceğiz. Çünkü artık bu alanlara, Kiptaş’ da oturan kardeşlerimizi ve misafirlerimiz sığmayacak kadar da bir görüntü oluşturmuş bulunuyoruz. Bu iftarlar aynı zamanda komşuluk haklarını da buluşturuyor, kaynaştırıyor, birlik ve beraberliğin de sağlanmasına vesile oluyor.

 

BU FOTĞRAF BİZLERİ BİRİRİNE DÜŞÜRMEK İSTEYENLERE EN GÜZEL CEVAP

 

Türkiye Cumhuriyeti milli ve manevi değerleri üzerinde yükselerek, adeta dünyada önemli bir ülke olma noktasında emin adımlarla ilerlemektedir. Bunun altında yatan ana gerekçe Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan vatandaşlarımızla birlikte sergilediğimiz bu fotoğraflardır. Bizleri birbirine düşürmek isteyenler, bir birine kırdırmak isteyenlere en güzel cevabı bu sofralarda bizler beraber veriyoruz. Allah Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve devlet büyüklerimize zeval vermesin. Ben bir kez daha sizlere bu birlik ve beraberliği ortak olup sofralarımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyor. Hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.