Işıklar Mahallelerde Hemşerileriyle Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte bayram süresince ilçe merkezini ve mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Işıklar Mahallelerde Hemşerileriyle Bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan Bayramı süresince ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve İlçe Yöneticileri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile birçok partilinin eşlik ettiği ziyaretlerde, halkın bayramını kutlayarak sorunlarını dinleyen Başkan Işıklar, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Bayramın ilk günü ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek, çay bahçelerinde bulunan hemşerileriyle sohbet eden Işıklar, bayramın ikinci günü de Gümüşyaka, Değirmenköy, Büyükçavuşlu ve Çanta Mahalleleri’nde halkla kucaklaştı. Işıklar, bayram boyunca ziyaret ettiği her yerde vatandaşlara çikolata ikram etti.

 

PARTİLİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nün bayramın 2. günü ilçe binasında düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katılan Başkan Işıklar, tüm partilileriyle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Saat 12.00’de başlayan bayramlaşma programına belde ve mahalle temsilcileri de dâhil olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

 

ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

İlçe genelinde yaptığı ziyaretlerde kahvehaneleri, yöre derneklerini ve esnafı dolaşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gittiği her yerde yakın ilgi gördü. Büyüklerin ellerinden öperek, küçüklere de harçlık vererek bayramlarını kutlayan Işıklar, çocuklarla oyun oynamayı da ihmal etmedi.