Işıklar Yöre Dernekleriyle İftar Programlarını Sürdürüyor

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Tokatlılar ve Silivri Bayburt Konursulular tarafından verilen iftar yemeği programına katılarak, Tokatlı ve Bayburtlu hemşerileriyle birlikte iftar yaptı.

Işıklar Yöre Dernekleriyle İftar Programlarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yoğun programı içerisinde yer alan iftar yemeği programlarına katılmaya özen gösteriyor. İlçe genelindeki mahallelerde iftar sofraları kurduran Işıklar, yöre derneklerinin iftar yemeklerine de katılarak hemşerileriyle bir araya geliyor. Başkan Işıklar, geçtiğimiz akşam CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ile birlikte Silivri Tokatlılar ve Silivri Bayburt Konursulular tarafından verilen iftar yemeği programına katıldı.

 

“BİRBİRİMİZİN GELENEK VE GÖRENEKLERİNE HOŞGÖRÜYLE BAKACAĞIZ”

Yöre derneklerinin birleştirici, bütünleştirici bir unsur olduğuna dikkat çeken Işıklar; “İlçe Başkanım, Silivri Tokatlılar ve Bayburt Konursulular derneğinin başkanları, değerli muhtarlarımız ve siz değerli hemşerilerim hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Allah orucunuzu kabul etsin. Bizi burada misafir eden dernek başkanlarına ve yetkililerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dernekleri küçük birer belediye gibi düşünün. Onlarda hepimizin huzuru, mutluluğu için beraber, kardeşçe, barış ve huzur içinde geleneğimizi ve göreneğimizi yaşatmak ve geleceğe taşımak için çalışıyorlar. Dernekleri de bu çabalarından dolayı kutluyorum. Dernekler bir ayrışmayı değil, tam tersine bir bütünleşmeyi, birleşmeyi gelenek ve görenekleri bir arada huzur ve barış içerisinde yaşamayı sağlayacaklar. Biz de Silivri’de büyük bir mozaik olacağız. Herkes birbirinin geleneklerini, göreneklerini yaşamasını, adetlerini sürdürmesini büyük bir hoşgörü ile karşılayacak. Bu mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, dualarınızın kabul olmasını niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.