Karakaş'tan Kadir Gecesi mesajı

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,basın kuruluşlarına gönderdiği basın bülteninde 'Hemşehrilerimizin ve İslam Alemi'nin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, bu müstesna gecede yapacağımız dua ve yakarışların bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini, bu mübarek gecenin ülkemizin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine katkı sağlamasını Yüce Allah'tan niyaz ederim'dedi

Karakaş'tan  Kadir Gecesi mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karakaş mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan Ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni karşılamanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı, dinimizde en kutsal ve faziletli geceyi bugün yaşayacağız. Kur’an-ı Kerim’de ismi geçen tek ay Ramazan’da yine Kur’an-ı Kerim’de ismi geçen tek gece olan Kadir Gecesi’ndeki ibadet, içerisinde Kadir Gecesi bulunmayan bin ayda yapılan ibadetten daha faziletlidir.
Bu mübarek gecede kin, nefret, dargınlık ve kırgınlığın yerine sevgi, hoşgörü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalı, yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeli, onlara yardım elimizi uzatmalıyız. Bu vesile ile aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı dilerim.

Hemşehrilerimizin ve İslam Alemi'nin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, bu müstesna gecede yapacağımız dua ve yakarışların bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini, bu mübarek gecenin ülkemizin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine katkı sağlamasını Yüce Allah'tan niyaz ederim”