Mustafa Keser'den Coşkulu Ramazan Konseri

Silivri Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Çanta Mahallesi'nde sahne alan Mustafa Keser Silivrililere keyifli bir gece yaşattı. Çantalılar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Mustafa Keser'den Coşkulu Ramazan Konseri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Ramazan programı mahallelerde de devam ediyor. Çanta Mahallesinde gerçekleşen etkinliklerle mahalle sakinleri keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı. Geçtiğimiz yıllarda atıl durumundan modern bir park haline dönüştürülen Çanta Parkı’nda gerçekleşen Ramazan programında, ilk olarak Mehter Takımı sahne aldı. Ardından ney ve tambur eşliğinde sema gösterisinde bulunan semazenler ilgiyle izlendi. Gecenin finalinde ise Mustafa Keser sahne aldı. Gerçekleşen sahne programını izlemeye gelenler arasında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı, Çanta Sancaktepe Mahallesi Muhtarı Ömer Ercan, Çanta Balaban Mahallesi Muhtarı Hasan Susulu, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve Çantalılar yer aldı. 

KESER ÇANTA’YI COŞTURDU

Gecede sahne alan usta sanatçı Mustafa Keser söylediği şarkılarla Çantalılara unutamayacakları bir gece yaşattı. Sempatik tavırlarıyla da beğeni toplayan Keser, yaptığı espriler ve anlattığı fıkralarla izleyenlerini kahkahaya boğdu. Sık sık sahneden inen sanatçı, şarkılarını hayranlarının arasında söyledi. 

IŞIKLAR: “MUSTAFA KESER BİZİM HEMŞERİMİZ”

Mustafa Keser’in Silivrili olduğunu söyleyen Başkan Işıklar; “O aslında Silivrili, bizim hemşerimiz. Yıllardır burada ikamet ediyor. ‘Neden katkımız olmasın’ Silivri’ye dedi. Ağabeyimizi burada ağırlamaktan çok memnun olduk. Bizi onurlandırdı. Bu mübarek ayda ramazanın coşkuyla, meydanlarda, gönül birliği ve beraberliği ile barış ve huzur içerisinde kutlanabileceğinin çok güzel bir örneğini veren Çantalı hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum” diyerek, Keser’e çiçek ve plaket hediye ederek teşekkür etti. 

RAMAZAN PROGRAMI MAHALLELERDE DEVAM EDECEK 

2 TEMMUZ PERŞEMBE (Gümüşyaka Mahallesi)

21.30     Karagöz Hacivat Gösterisi

                Türk Sanat Müziği Konseri

 

4 TEMMUZ CUMARTESİ (Büyükçavuşlu Mahallesi)

21.30     Karagöz Hacivat Gösterisi

                Ensar Tunç Konseri