Özkök, basını iftarda ağırladı

Silivri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Erhan Özkök, Silivri'deki basın mensupları ile iftarda bir araya geldi. Özkök, iftar programında Silivri'nin gündemindeki Silivrispor konusunda da açıklama yaptı.

Özkök, basını iftarda ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Erhan Özkök, dün akşam basın mensuplarını iftarda ağırladı. Özkök’ün yanı sıra Ülkü Ocakları Yöneticileri Özgür Bedel ve Ergin Örs de programda yer aldı. Hep birlikte yapılan iftar ve sohbet esnasında Özkök, Silivri Ülkü Ocakları’nın faaliyet ve başarıları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Özkök: “Bilmediğimiz neler var merak ediyoruz”

Basın mensuplarını ağırladığı iftar programında Silivrispor ile alakalı da konuşan Özkök, "Ülkü Ocakları olarak birçok kez yer aldığımız tribünlerdeki desteğimiz göz ardı edilse de, bizler her zaman Silivrispor'un yanındayız. 2.Lig gibi bir seviyeye ulaşan takım şüphesiz ki büyük başarı elde etmiştir. Takımı şampiyon yapan kulüp Başkanı Ümit Kalko şahsında tüm yöneticileri, teknik kadroyu ve futbolcuları tebrik ediyorum. Şu da bir gerçektir ki, Silivrispor Silivri halkınındır. Belediye başkanımız ve kulüp başkanımızın arasındaki husumet ne ise kamuoyuna açıklanmalıdır. Aksi halde bu durum Silivrispor'a zarar vermektedir. Birkaç gündür istifalar yaşanıyor. Bu istifalar nedendir, ne içindir? Şampiyon bir takımın kulübünden neden istifa edilir? Bilmediğimiz neler var merak ediyoruz" dedi.