Rizeliler Sokak iftarında buluştu

Silivri'de yaşayan Rizeliler, dün akşam dernek merkezi önüne kurulan iftar sofrasında bir araya geldiler.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Rizeliler Sokak iftarında buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Rizeliler Derneği yönetim kurulu üyesi İşadamı İhsan Ketancı’nın sponsor olduğu iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar, Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Mehmet Has, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Saral, CHP Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Kotil Vakfı Onursal Başkanı Şevket Kotil, Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Ahçıoğlu ve Rizeli dernek yöneticileriyle birlikte işadamları katıldı.

İftar öncesi okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dualarla oruç açan Rizeliler, birlik beraberlik mesajları verdiler. İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Esma Zorer Tüfekçi “Katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür etti.

İftar yemeğine sponsor olan İşadamı İhsan Ketancı da “Bizler büyüklerimizden böyle gördük, nerede bir hayır hasenat yapılacaksa ön önde olmayı tercih ediyorum. Bu vesile ile katkı sunmama fırsat veren dernek başkanıma ve yönetim kurulundaki büyüklerime sonsuz teşekkür ederim.”dedi.