Sahile nur yağdı

Silivri müftülüğü ve İşadamı Ahmet Maşalacı'nın ortaklaşa hazırladığı Kur'an'ı Kerîm ziyafeti Silivrililerin beğenisi topladı.

Sahile nur yağdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Kuran-ı Kerim dinletisi hafta sonu Silivri sahilinde gerçekleşti. Silivri Belediyesi tarafından kurulan sahnede gerçekleşen Kuran-ı Kerim dinletisi vatandaşlar tarafından yoğun bir katılım ile gerçekleşti. İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen programın daha önce İlçede yapılmadığına dikkat çeken vatandaşlar; “Kim bu işe vesile olduysa Allah Razı olsun” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Maşalacı aracı oldu

 

Silivri sahilinde gerçekleşen dinletide organizasyonun olmasına vesile olan İş Adamı Ahmet Maşalacı yaptığı açıklamada; “Ramazan ayı berekettir. Manevi duygularımızın en yüksek mertebede olduğu bir aydır. Bu vesile ile bizde ilçe müftümüz Sayın Mustafa Onat’la görüştük ve sahilde böyle bir program hazırladık. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklarda sahne ve ses sistemini bizlere tahsis etti. Yani el birliği ile hayırlı bir işe imza attık. Daha önce Silivri sahilinde böyle bir organizasyon olmamıştı. Vatandaşın katılımından da anlaşıldığı gibi Kuran-ı Kerim dinlemeye bu huzur veren cümlelere ne kadar hasret olduğumuzu hep birlikte gördük ve amin dedik. Emek veren her kuruma burada güzel sesleri ile bizlere Kuran-ı Kerim okuyan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.