Şöhret'ten ramazana özel 3 menü

Yüzbinlerce yıllık tarihi olayların başkenti olan Güneydoğu Anadolu mutfağının leziz tatlarını Silivri'ye getiren Şöhret Sac Tava, ramazana özel 3 farklı menü ile müşterinin karşısına çıktı.

Şöhret'ten ramazana özel 3 menü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllardır Silivri’nin en gözde mekanlarından biri olarak faaliyetine devam eden Şöhret Sac Tava, Ramazan menüsüyle de fark yarattı. İşletme sahibi Ömer Tabala, “Şöhret; özlediğiniz o güzel tatları, Silivri’de kocaman yeşillikler içinde bahçeli restoranında siz değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz. Kebap ve ızgara çeşitlerinin kırmızı ve beyaz et seçenekleriyle alternatifler sunarak, bütün müşterilerimizin zevkine ve damak tadına hizmet veriyoruz” diyerek ramazan ayında da 3 farklı menü çıkarttıklarını ifade etti.

Medine’den Hurma, Çorba, Paçanga Böreği, İftar Tabağı, Çiğ Köfte, Yeşil Salata, Sütlaç, Hayrebolu, Kadayıf, Baklava, Coca Cola, Fanta, Ayran ve suyunda eklendiği

ŞÖHRET’in ramazan menüsü şu şekilde;

- Acılı / Acısız Kebap menü – 57,5 TL (Kişi başı)

- Tandır Kebap menü – 62,5 TL (Kişi başı)

- Karışık Kebap menü / 67,5 TL (Kişi başı)

Yeni Mahalle, Müjdat Gürsu Caddesi üzerinde Silivri stadının karşısında bulunan Şöhret Sac Tava’ya ayrıca 0212 728 33 33 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.