Son İftar Büyükçavuşlu'da Yapıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan etkinlikleri kapsamında son iftar yemeğini Büyükçavuşlu Mahallesi'nde verdi.

Son İftar Büyükçavuşlu'da Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ramazan ayı nedeniyle mahallelerde verdiği iftar yemeklerinin sonuncusunu Büyükçavuşlu Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Ramazan ayı kültürünü yaşatmak, birlik ve beraberliği sağlamak adına iftar yemekleri veren Işıklar, ay boyunca her gün bir mahallede hemşerileriyle buluştu. Büyükçavuşlu’da Işıklar’ın yeni yaptığı Düğün Salonu’nun yanındaki yeni Pazar alanında gerçekleşen iftar programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

 

IŞIKLAR; “DAHA YAŞANIR BİR ÇAVUŞLU YAPMAK AZMİNDE VE KARARLILIĞINDAYIZ”

Masaları tek tek dolaşarak hoş geldiniz diyen, mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Işıklar, gerçekleşen sofra duasının ardından yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “ Hepinize bu mübarek Ramazanın son günlerinde bu büyük ve coşkulu katılım için teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz orucu kabul etsin, dualarınızı kabul etsin. Bugün Çavuşlu’da gerçekten çok memnun olduğum, bir coşkuyla katılım sergilediniz, gösterdiniz. Bir arada olmanın beraber olmanın barış ve huzur içinde bir Ramazan ayı vecibesini yerine getirmenin huzuru içerisinde büyük bir coşkuyla burayı doldurdunuz. Gerçekten çok memnun olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün burada bulunduğumuz mekân ve düğün salonumuz mahallemize hayırlı olsun. Güle güle kullanmanızı nasip etsin. Allah daha iyi hizmetlerin yapılmasına vesile olsun. Daha yaşanır bir Çavuşlu yapmak azminde ve kararlılığındayız. İşte bu meydanlarda toplanmamamızın birbirimize moral ve cesaret vermemizin, bu mübarek günde bir arada olmamamızın böyle bir anlamı var. Gelmekte olan Ramazan bayramınızı sevgi ve saygıyla kutluyorum. Sağlıklı ve huzur içinde bir bayram geçirmeniz dileğiyle afiyet olsun.”