Terbiyeli'de 'iftar' vakti!

Silivri'nin seçkin restoranlarından Terbiyeli, Ramazan Ayı'nda iftar ile birlikte özel sahur menüsü de hazırlayarak hizmet sınırı genişletti.

Terbiyeli'de 'iftar' vakti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sahil girişi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Terbiyeli İşkembe ve Çorba, Ramazan Ayı’nda da müşterilerini düşündü ve özel menü hazırladı. Her zaman olduğu gibi 7/24 hizmetlerine Ramazan’da da devam eden Terbiyeli, akşamları özel iftar menüsü sunarken, geceleri ise sahur menüsüyle dikkat çekiyor. Oruç tutmak isteyenler için sahur yapma konusunda sayılı mekândan biri olan Terbiyeli, özel menüsüyle geniş yelpazede hizmet veriyor.

 

MENÜDE YOK YOK
Bolluğuyla dikkat çeken menüde Terbiyeli farkı ortaya çıkıyor. İftariyelik çeşitleri, çorba çeşitleri, ara sıcak yemekler, kuzu tandır, incik haşlama, karışık ızgara seç enekleri, salata, tatlı ve çay keyfini sadece 35 TL’ye yapmam mümkün...        

 

SAHUR DA BİR BAŞKA 

Sahur menüsü de Terbiyeli tarafından özel sunuluyor. 20 çeşit kahvaltılık, 13 çeşit çorba, sucuklu yumurta, peynirli yumurta, menemen, ev böreği, soğuk komposto ve çay keyfi yine ayrıntılarıyla düşünülen seçeneklerden. Hepsi toplam bir menü şeklinde sunulurken, gece yemeğinin sağlığa uygun olmasına özen gösteriliyor.