Topbaş:Büyük bir aileyiz biz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kiptaş 2 konutlarında düzenlenen iftar yemeğine katıldı.Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Topbaş ,Kiptaş sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Topbaş:Büyük bir aileyiz biz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstabul Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Akp İlçe Teşkilatının Kiptaş 2 konutlarında düzenlediği iftar yemeğine habersiz olarak  gelen Kadir Topbaş halkla yakından ilgilenerek fotoğraf çektimek isteyenle tek tek fotograf çekirdi.
İftar snorası yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Bir Ramazanda daha birlikteyiz.Tüm müslümanların ve ulusumuzun Ramazan-ı şeriflerini tebrik ediyorum.Kadir Gecenizi ve bayramınızı şimdiden tebrik ederim.Tüm Kiptaş 2 sakinlerine ve dışarıdan gelen halkımıza saygılarımı arz ediyorum.Habersiz geldim hiç haber vermeden. Şunu Gururla ifade edebiliriz ki Türkiye ve İstanbul’da ki gelişmeler tüm dünyanın dikkatini çekiyor.Dünya hayranlıkla bizi izliyor.Bunu hep beraber milletçe başarmaktayız.Çocuklarımızın Yarınlarını hazırlıyoruz.Bu mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Bu sıcak mevsimde İstanbul’da 18 saati bulan bir zaman diliminde oruç tutmaya çalışanlarınız var,mazereti olanlarda olabilir ama görüyoruz ki şu saate kadar vakit gelmeden önünüzdeki nimetlere el uzatamıyorsunuz.İnsanın takati,gücü bir bardak su bir dilim ekmek hepsi bu kadar. Düşünün başka coğrafyalarda bir gün daha yaşamak için bir lokma ekmek arayanlar var su bulamadıkları için hayatlarını kaybedenler var ve biz onlardan çok farklıyız işte bu iftar sofraları insani değerleri,insan olmayı,paylaşmayı hatırlatan önemli anlardır.

"Şehit Ailelerine Başsağlığı Diliyorum"

Yine Şehitler verdik tüm Şehitlerimizin ailelerine ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.Bu topraklar şehit kanları ile dolu. Bende bir şehit torunuyum.Bu topraklar bize kolay yurt edinilmedi. Büyük bir aileyiz biz.Birlik olduğumuz zaman Dünya önümüzde duramaz.Gücümüz çok  farklı bunu tarihte göstermiş.Her gittiğimiz yere medeniyet götürdük ve insani değerlere önem vererek önemli izler bıraktık.Yine İstiyoruz ki eskisi gibi güçlü bir türkiyeyi birlikte oluşturalım.Buradaki insanlar büyük bir aile sofrası oluşturdu bu güzelliği paylaşabiliyoruz ne güzel ne mutluluk verici bir durum. Bu başka milletlerde yok,böyle bir anlayış yok onlarda kimse sofrasını birbiriyle paylaşmaz sadece kendisi için yaşar.

Büyükşehir Belediyemiz İstanbul’un değişik yerlerinde iftar sofraları kuruyor.Halkımızı bir araya getirmek aynı masalarda buluşturmak ve bu toplumun bireyleri olduklarını hissettirmek için bu çalışmaları yapmaktayız.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

İBB Başkanı Mimar Kadir Topbaş yaptığı konuşmanın ardından alkışlar eşliğinde Silivri'den ayrıldı.