Üç ayrı yerde gönül sofraları kuruldu

Ramazan ayının son haftasına girilmesi ile birlikte İBB açık hava iftarları hız kazandı.

Üç ayrı yerde gönül sofraları kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Küçükkılıçlı ve Alipaşa Mahallelerinin yanı sıra Selimpaşa Emlak konutlarında da düzenlenen iftarla bin 500 kişi aynı anda iftar açtı. Gönül softalarında, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Mahalle Muhtarları katıldı.

 

BİRİLERİ YAKIP YIKARKEN, BİZLER YAPIP HİZMETE AÇIYORUZ

 

İBB Meclis Üyesi ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İBB tarafından düzenlenen açık hava iftarlarında yaptığı konuşmada, “Birileri meydanlarda yakıp yıkarken, devlet malına millet malına zarar verirken, polisimizi taşlarken, esnafa zarar verirken  bizler bu millete daha fazla nasıl hizmet edebilirizin peşindeyiz. Onlar yıkıp yakarken bizler, köy yollarında, mahalle yollarında milletinde derdine düşmüşüz. Artık köylerimiz yok. Modern mahallelerimiz var. Birçok mahallemizde doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Bir kısmanda hala çalışmalar devam ediyor. Altyapı tamam, arıtma tesisleri devam ediyor, asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bizim işimiz gücümüz size hizmet etmek. Çünkü AK Parti milletinin derdi ile dertlenen ve bu dertlere çözüm üreten bir partidir. Milletini dertlendiren bir parti değildir. Değerli hemşerilerim; Ramazan ayı boyunca toplam 71 bin kişi ile bu gönül sofralarında buluşacağız.

 

BU SOFRALAR DA ZENGİNDE FAKİRDE İŞÇİ DE PATRON DA VAR

 

Bu sofralar sadece fakir fukara sofrası değildir.  Bu sofralar, zengininden fakirine, işçisinde patronuna, yaşlısından gencine, her mezhepten, her ırktan, her milletten vatandaşlarımızın bir araya geldiği gönül sofralarıdır, kardeşlik sofralarıdır. Çünkü Ramazan paylaşma ayıdır.  Bu sofralar iç ve dış düşmanlarımıza karşı çok güzel bir şekilde birlik ve beraberlik mesajı veriyor. Bu duygu ve düşüncelerle Bizleri bu sofralarda buluşturan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, İBB Başkanımız Kadir Topbaş’a ve taş üstüne taş koyan devlet büyüklerimize Allah zeval vermesin. Ramazanın bereketi üzerinize olsun.