Yazıcı, geleneği bozmadı

Silivri'de inşaat sektörünün öncü markalarından Yazıcı Yapı, birlikte çalıştığı iş kolları ve temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

Yazıcı, geleneği bozmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel konut sektöründe başta Silivri olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde 1990 yılından itibaren hizmet veren Yazıcı Yapı, şirket çalışanları ve sektöründe birlikte hareket ettikleri iş kolu ve temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. Her yıl geleneksel hale getirilen iftar buluşmaları bu senede Şöhret Saç Tava’da gerçekleşti. Yaklaşık 500 kişinin ağırlandığı programda misafirlerini kapıda karşılayan ev sahibi Celalettin ve Kemalettin Yazıcı, tüm konukları ile tek tek yakından ilgilendi. Baba Salih Yazıcı ise rahatsızlığı nedeni ile programa katılamadı.   

Yazıcı, teşekkür etti

Geleneksel olarak düzenledikleri iftar programında misafirleri ile özel olarak ilgilenen Yazıcı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı;
"Her yıl düzenli olarak tüm iş kollarımız ile aynı sofrada buluşuyoruz. Bu senede geleneği bozmadık ve yine tüm dostlarımız ile bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Allah, imkân ve güç verdiği müddetçe bu geleneği bozmayacağız inşallah. Bu akşam burada teşrifleri ile bizleri, soframızı, şereflendiren tüm dostlarımıza şükranlarımı ailem adına sunuyorum. Ayrıca önümüzdeki günlerde eda edeceğimiz Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı şimdiden tebrik ediyor, seneye tekrar bir araya gelmeyi temenni ediyorum” dedi.