'Saadet, Menfaati Değil Hizmet Anlayışını Hakim Kılacaktır'

Silivri'yi karış karış gezen ve Silivri'de gidilmedik, adım basılmadık yer bırakmayan Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını Küçük Sinekli, Büyük Sinekli, Danamandıra ve Büyük Çavuşlu ile sürdürdüler.

'Saadet, Menfaati Değil Hizmet Anlayışını Hakim Kılacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’yi karış karış gezen ve Silivri’de gidilmedik, adım basılmadık yer bırakmayan Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını Küçük Sinekli, Büyük Sinekli, Danamandıra ve Büyük Çavuşlu ile sürdürdüler.

Ziyaretler sırasında, ‘‘Saadet Partisi, menfaati değil hizmet anlayışını hakim kılacaktır’’ diyen Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: ‘‘Bizim için bir yöneticide bulunması gereken en önemli özellik, dürüstlük, hizmet aşkı ve heyecanıdır. Bütün çalışmalar planlı ve programlı yapılacak, ehil kadrolarla çalışılacaktır. Bu kadrolara ve görev verilen herkese hizmet aşkı aşılanacaktır.

Silivri halkıyla bütünleşmek, günlük hayatımızda onun yanında olmak, onların hayatını kolaylaştırmak şiarımız olacaktır. Hizmette keyfilikten kaçınacağız. Kapısı herkese açık olmayan ve herkese karşı adil davranmayan başkan, Silivri halkıyla bütünleşemez. Silivri halkıyla bütünleşerek, Silivri’nin beşeri ve iktisadi kaynaklarını harekete geçirmede öncülük yapacağız.

Milletimizin derdini dert edinerek derdine derman olmak için, Silivrilinin ‘Hizmet Belediyeciliği’ne kavuşması için tek çıkar yol Saadet Partisi’nin Belediye’de işbaşına gelmesidir’’ dedi.