Saadet Partili adaylar SHA'yı ziyaret ettiler

Saadet Parti 3.Bölge Milletvekili adayları Nagehan Gül Asiltürk, Nazmiye Gülbaş, Emine Öztürk,Rüveyda Bars Tuğan ve ekip arkadaşları, haber merkezimize nezaket ziyaretinde bulundu.

Saadet Partili adaylar SHA'yı ziyaret ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SHA merkezinde Yusuf Eker tarafından misafir edilen Saadet Partili Milletvekili adayları Nagehan Gül Asiltürk, Nazmiye Gülbaş,Rüveyda Bars Tuğan, Emine Öztürk,1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin çok önemli olduğu belirterek Türkiye’yi içinde bulunduğu durumdan Saadet kadrolarının refaha kavuşturabileceğini, her vatandaşın huzur içinde yaşamasının Saadet İktidarıyla mümkün olabileceğinin altını çizdiler. Partili Milletvekili adayları Nagehan Gül Asiltürk de  “1 Kasım seçimlerinde milli görüşün tek partisi Saadet partisinin adayları olarak çalışmalarımıza hız verdik. Bu konuda medyanın sorumluluğunu yerine getirmesini istiyoruz. Medyanın güçlüden yana değil haklıdan yana olduğunu, haklıyı savunması gerektiğini, bunun için önemli bir görevi olduğunu düşünüyorum.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yusuf Eker de Saadet Partili Milletvekili adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.