Saadet Partisi Kurumları Ziyaret Etti

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve BEDAŞ'ı ziyaret etti.

Saadet Partisi Kurumları Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve BEDAŞ’ı ziyaret etti.

Saadet Partisi Heyeti ilk olarak, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni Başkanı Nuray Koçer ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Saadet Heyeti’ni karşılayan Nuray Koçer ve ekibi, Saadet Partisi’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, seçimlerde başarı dilediler. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı da ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Meclis Üyesi Adayları, Oda Başkanlığına seçilen Recep Akıncı ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ileterek bir süre sohbet ettiler. Saadet Partisi Heyeti’nin son durağı BEDAŞ oldu. BEDAŞ Silivri Şube Müdürü Mehmet Sıddık Çelik’le bir süre sohbet eden Saadet Heyeti, daha sonra BEDAŞ Personeline hayırlı çalışmalar dileyerek ziyareti sonlandırdı.