Saadet, seçim çalışmalarına köylerde devam etti

Silivri'yi karış karış gezen ve Silivri'de gidilmedik, adım basılmadık yer bırakmayan Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını Çeltik, Yolçatı, Seymen ve Büyükkılıçlı ile sürdürdüler.

Saadet, seçim çalışmalarına köylerde devam etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri’yi karış karış gezen ve Silivri’de gidilmedik, adım basılmadık yer bırakmayan Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını Çeltik, Yolçatı, Seymen ve Büyükkılıçlı ile sürdürdüler.

Ziyaretler sırasında, Saadet Partisi’nin nasıl bir yönetim sergileyeceğini ve projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: ‘‘Milli Görüş bilincine sahip olan başkan, hizmette ayrım gözetmez ve partizanlık yapmaz. Bütün çalışmalarında adalete riayet eder. İnşallah, Silivri Belediyesi’nde adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Rüşveti alanın da verenin de lanetlenmiş olduğuna inandığımız için yönetimimizde buna asla izin vermeyeceğiz.Şehir yönetimi bir emanettir. Biz, emanete sahip çıkan inancın sahibiyiz. Bize emanet edilen kaynaklara, paraya ve mala, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkarız.Saadet Partisi olarak, en önemli projelerimizden biri de kısa adı SEDE olan ‘Seçtiklerini Denetle’ projemizdir. Milli Görüş Belediyeciliği gereği, belediyemizin her eylemi ve işlemi halkın bilgisine açık ve şeffaf bir ortamda icra edilecektir. Belli aralıklarla halk günleri yaparak, belediyeyi bize emanet eden Silivri Halkına hesap vereceğiz. Emanet sahiplerini bilgilendireceğiz.  Milletimizin derdine derman olmak için, Silivrilinin ‘Şeffaf Yönetim’ belediyeciliğine kavuşması için tek çıkar yol Saadet Partisi’nin Belediye’de işbaşına gelmesidir’’ dedi.