Saadet, Semizkumlar ve Gümüşyaka'da

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını Semizkumlar ve Gümüşyaka ile sürdürdüler.

Saadet, Semizkumlar ve Gümüşyaka'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını Semizkumlar ve Gümüşyaka ile sürdürdüler.

Ziyaretler sırasında, Saadet Partisi heyetine büyük bir destek ve ilgi vardı.Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: ‘’30 Mart’ta sanki yerel seçim değil de genel seçim varmış gibi propaganda yapılmak suretiyle, seçmen iki Parti arasında tercih yapmaya adeta mecbur edilmektedir. Projeler konuşulmamakta, Türkiye gündemindeki meseleler konuşularak halkımızın kafası karıştırılmak istenmektedir. Çünkü, Saadet Partisi dışındaki hiçbir partinin milletimize Belediyecilik adına yaptığı ve yapacağı veya anlatabileceği bir şey yoktur. Bunlar sadece tırı vırı siyaset yapar. Saadet Partisi ise ilkeli siyaset yapar ve hizmet Belediyeciliği Milli Görüş’ün işidir.

Silivri, 2004-2009 yılları arası Ak Parti, 2009-2014 yılları arası da CHP Belediyesi tarafından yönetildi. Allah aşkına, Silivri Halkının hangi sorununa çözüm üretebildiniz? En basit hizmetlerde bile milletin parasını israf ettikleri gibi, defalarca söküp taktıkları kaldırım taşları, defalarca bozulan ve onarılan yollarla Belediyeciliği ellerine, yüzlerine bulaştırdılar.

İnşallah, Silivri Saadet Partisi Belediyeciliğine kavuştuğu zaman, bunların yarım yamalak işlerini derleyip toparladığımız gibi, en önemli projemiz olan, insan merkezli, ‘Sosyal Belediyecilik’ projemizi uygulamaya başlayacağız. Silivri de yaşayan insanımızın sorunlarının çözümünde yardımlaşma ve işbirliğine önem vereceğiz. Belediyenin öncülüğünde mahalle muhtarı, okul müdürleri ve cami imamlarından oluşan yardımlaşma ve dayanışma komisyonları oluşturup, şehrin yoksulluk envanterini hazırlayacağız. Yoksullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesinde hali vakti yerinde olanların desteği sağlanacak ve Belediye, kent sakinleri arasında hayırda yarışma ortamı oluşturacaktır.

Milletimizin derdine derman olmak için, Silivrilinin sosyal belediyeciliğe kavuşması için tek çıkar yol Saadet Partisi’nin Belediye’de işbaşına gelmesidir’’ ifadelerine yer verdi.