Tokalı 'Saadet, Silivri'nin Doğal Güzelliğinin Teminatıdır'

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını, Kadın Kolları'nın standına destek vererek Silivri sahilinde sürdürdüler.

Tokalı 'Saadet, Silivri'nin Doğal Güzelliğinin Teminatıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, seçim çalışmalarını, Kadın Kolları’nın standına destek vererek Silivri sahilinde sürdürdüler.

Stant çalışması sırasında, Saadet Partisi’nin Silivri projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: ‘‘Silivri’nin tarihi birikimlerini, doğal güzelliklerini koruyarak kültürel zenginliği arttıracağız. Silivri’de aidiyet bağını güçlendiren unsurlar geliştirilecektir. Silivri’nin tarih ve kültür dokusunun korunmasına yönelik eğitim faaliyetleri desteklenecek, belediyenin bütün imkanlarıyla Silivri’nin mamur ve Silivrilinin irfanlı, kültürlü ve dayanışma erdemine sahip olmasına ortam hazırlanacaktır. Silivri halkının sanat ve kültür anlayışı Silivri’nin yapılarına ve yaşam tarzına yansıtılması teşvik edilecektir.Silivrilinin ‘Kültür ve Tarih’ zenginliğini korumak ve güçlendirmek için tek çıkar yol Saadet Partisi’nin Belediye’de işbaşına gelmesidir’’ dedi.