3.Kattan Düştü,53 gün süren yaşam savaşını kazandı

Geçtiğim Ekim ayında 3.kaatan düşerek ağır yaralanan 41 yaşındaki Bayram Uğur,53 gün süren yaşam savaşını kazandı.

3.Kattan Düştü,53 gün süren yaşam savaşını kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Ekim ayında 3.kattan düşerek ağır yaralı olarak Özel Silivri Kolan Hastanesine kaldırılan 41 yaşındaki Bayram Uğur,53 gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Özel Silivri Kolan Hastanesi Başhekimi Bener Mansuroğlu yaptığı açıklamada “30.10.2018 tarihinde Çerkezköy’de 3.kattan düşme sonrası hızlıca hastanemize transferi sağlanan 41 yaşındaki hastamız Bayram Uygur’un her iki alt ekstremitesinde ve omurgasında kırıklar, ciddi travmatik hasarlar ve hayati tehlike oluşturacak düzeyde kan kaybı mevcut idi.  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Tamer Yazıcı, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Yrd.Doç. Dr. Alev Güner, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Demirbağ’ın ve Yoğun Bakım ekibinin multidisipliner bir yaklaşım ve ekip çalışması ile gerçekleştirdikleri başarılı ameliyatlar ve tedaviler sonrası hastamız sağlığına kavuşmuş ve 21.12.2018 tarihinde şifa ile taburcu edilmiştir.  Kendisine sağlıklı günler diler, bize inandıkları ve güvendikleri için teşekkür ederim” dedi.

53 gün süren yaşam savaşını kazanan Bayram Uğur ise yaptığı açıklamada “Hastanenin kıymetli yöneticilerine, işinin ehli doktorlarına 7/24 başımdan ayrılmayan 3.kat sorumlularına ve hastane çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunarım. Silivri’de böyle kaliteli hizmet veren hastane olduğu için çok şanslıyız. Hepsinden Allah razı olsun” İfadelerini kullandı.


3Kattan Düştü,53 gün süren yaşam savaşını kazandı